Hogy van az a médiában, ha lungo dromos egy gyilkos, az nem számít? De ha a gárdás adna egy pofont? Ez nem kettős mérce a médiában?
nem, a Lungo Drom csak egy roma lobbista szervezet, a tagjai nem csinálnak semmit, azon kívül, hogy tagok. ha a gárdista civilben felpofoz/megkésel/felrobbant valakit, az kb ugyanez a kategória, semmi köze a szervezethez.
viszont ha ugyanezt egyenruhában teszi mondjuk egy rendezvényen, akkor jogos lenne a felháborodás, mert akkor a gárda nevében adta a pofont.
Pontosan ez a baj, mert a gárdára a „ szemmel verést „ bizonyították és ezen indíték okán be is szüntették!
Demokrácia, pártatlan és elkülönülő hatalmi ágak ! Haaaaaa , Haaaaaa, Haaaaa !
"de most miért hiányzik annyira a gárda?"
Én nem vagyok gárdista, nekem nem is hiányzik.
Nekem a demokrácia, és a pártatlan igazságszolgáltatás hiányzik, mert ha az lenne, akkor ilyen betiltás nem történhetett volna meg.
Innentől fogva, HAJRÁ MAGYAR GÁRDA!
de most miért hiányzik annyira a gárda? :) oké, a lungo dromra, meg az ehhez hasonló faji
Nekem special, nem hiányzik egyik sem, de maga a rendszer működése az érdekes.
Nem tetszik valami akkor egy koncepció és betiltom. Holnap túl hangos lesz a CÖF akkor majd azt tiltom be. Akik pedig engem támogatnak, és nem csinálnak semmit csak lopnak, csak éljenek.
1000 milliárdot meghaladó támogatást kaptak a cigányság szervezetei eddig, 20 év alatt, és tudsz valamit amit csináltak? Akkor hol is van az igazi bűnözés? OCŐ ? Lungo Drom ? A cigányság nem tesz semmit magáért, ahogy a kormányok sem, és amikor elvetemül a helyzet és létre jön ami elkerülhetetlen ellenhatás akkor sem a probléma megoldása a lényeg, hanem a problémát bemutatót kell eltűntetni.
Itt a valódi baj!
Egyetlen ilyen szervezetre sincs szükség,és a Gárdát jogosan tiltották be.Csak a Jobbikosok tartják ezt törvénytelennek.
Ne viccelj! Milyen jogalappal? Ez nem Jobbikos kérdés, de csak akkor jön rá sok ember amikor ugyan ilyen alapnélküli koncepcióval, betiltanak más civil szervezeteket is, „ csak mert kellemetlen”!
1, sz sz egy BTK, PTK ba ütköző pont nem volt az indoklásban, csak valami ködös, a gyülekezési törvényre vonatkozó, és hihetetlenül elvont értelmezés. Mi ez ha nem koncepció?
"Egyetlen ilyen szervezetre sincs szükség,és a Gárdát jogosan tiltották be.Csak a Jobbikosok tartják ezt törvénytelennek."
Mint mondtam nem vagyok gárdista, meg jobbikos sem.
Nehogy már te döntsd el, hogy kinek mire van szüksége. Ha nem vagyok vak, akkor nincs szükség a vakok és gy... egyesületére! Ugye ?
Itt különben sem arról van szó, hogy mire van szükség, hanem arról, hogy jogosan és jogszerűen működtek.
Azok a bírók is kb. annyira demokraták mint te. Csak ha jól tudom ők még esküt is tesznek, no azt is megszegték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!