Mit tett az Edda, hogy ezt a szintű péppé játszást érdemli mostanság a magyar médiában?
zsiráfok? mi van? az eddának szerintem semmilyen afrikai kapcsolata nincs, miért szeretnék őt különösen a zsiráfok?
u.i.: én a vízilovakkal vagyok.
Van olyan kezelőszerv a rádión, hogy hangológomb.
Ezt általában olyan feliratokkal tüntetik fel az angol kezelőfelületű részeken, hogy "tuning", "tune", "scan", "search", - attól függően, hogy mennyire korszerű a rádiókészülék.
Ha ezt megnyomod, eltekered - kialakítástól függően, - akkor lehetőséget teremthetsz Magadnak arra, hogy ne Pataki Attilát és népi zenekarát kelljen hallgatnod.
Ilyen egyszerű a "probléma" megoldása.
Megértem a kérdezőt!
Még több Fluor Tomit és SP-t a népnek!
Styloo
wow :)
szóval.
1: Ez azért politika, mert Magyarországon mindent a politika irányít. mégpedig a pelsztinok irtóinak országából.
2: Kb. a fidesz seggnyaló válasz már közelíti azt amire kíváncsi voltam.
3: Akinek szúrja a szemét, hogy valakit érdekel miért mossák patyolatra hazájának agyait, az takarodhat a g*cis-bús p*csába egy palesztin aknavető óvó melegébe x)
4: szerintem ha valaki kérdez valamit, az választ vár, nem menőzést (rádió és gombjai..). ha ennyire felizgat a téma, hogy ugatsz válasz helyett, ne várj más reakciót :)
Látom kérdező te sem álltál sorba a kultúra osztásánál!
Antiszemitizmusért viszont vagy 5* beálltál.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!