Szeretnék lopni eredeti "Magyar ne lopj! " táblát. Mostanság melyik országban van ilyen kirakva?
szerintem ausztriában van
lopni " ne lopj " táblát xd
Ez a kérdés jólesett, fel is ébredtem :D Nem tudom hogy jutott eszedbe de okoztál egy vigyort, kösz :D (nem gúnyból írom, tényleg nagyon poén)
Egyébként én sokat jártam ki, és láttam sokszor. nem tudom, mire verik a mellük, a történelem során ők is loptak, sőt, az osztrákok alapjáraton elég rosszindulatúak, és nem azért mondom, mert előítéletekkel vagyok tele.
Él is kint rokonom, és jártam is sokszor az országban, de én nem éreztem jól magam. Szép ország, de nem egy álomnépség. Németország akkor már, ott tényleg lazábbak. (valamennyire...)
Ja, és olyan helyen keresgélj, mint Bécsi Advent vásár. Mi ott kétszer találkoztunk vele, és rajzoltam az egyikre :,D Még le is fényképezett valami prűd boszorka, de volt köztünk egy elég magas srác, és nem mert közelebbről kötözködni... Mondjuk, a többiek mind előrántottak egy gépet és leálltak parodizálni a fényképezését, lehet attól ijedt úgy meg.
Vicc, hogy nem csúnyát rajzoltam, hanem VIRÁGOKAT. Sok virágot :)
Régi kérdés látom, meg nem is a kérdésre válaszolok, bocs! :)
De pl. mi is fogadhatnánk úgy az osztrákokat, meg a németeket, hogy légyszi ne szennyezd a folyóinkat, ne büdösítsd a levegőnket szemétégetővel, ne hord ide a szemetedet, ne ránk sózd a megmaradt büdös élelmiszeredet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!