Szerintetek menyibe fog kerülni az országnak az, hogy az egész országban átírják a magyar köztársaságot magyar országra?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ,hogy a pénzt, táblákat, bélyegzőket stb. Mert szerintem nagy pénz kidobás. De ez az egész ország átnevezést értelmetlennek találom2011. márc. 10. 15:50
1/17 anonim válasza:
Legyen elég annyi, hogy kib.szott sokba. Jóval többe, mint amennyiből az ország összes iskolájának kémia- és fizikalaborját bőségesen felszerelhetnénk.
De majd a "spórolós" kormányunk ezt is kibekkeli. Mint a januári-februári rekordhiányt, ami az egész évi tartalék 80%-át elvitte.
Magyarország, (nem Magyar Köztársaság) én így szeretlek.
2/17 anonim válasza:
eddig is mindenki magyarországnak hivta, és más nyelveken is simán magyarország, nem pedig köztársaság...
3/17 anonim válasza:
Bele fogunk rokkanni, még unokáink is fizetni fogják, talán még IMF hitelt is fel kell vennünk :))))))))))
4/17 anonim válasza:
Semmi ok az aggodalomra,majd megemelik a nyugdíkorhatárt ezerévre,kitalálnak hozzá valami kötelező adózást és miután összegyűlt valami privatizálják.
5/17 anonim válasza:
Ahogy az első írja.
Innen a külsősöknek értelmetlennek tűnik,de azt jegyezze meg mindenki,hogy aminek nincs értelme,de csinálják akkor abból valakiknek hatalmas pénze lesz.
6/17 anonim válasza:
..és mennyit fog hozni a konyhára, hogy számonkérhetőek lesznek azok az emberek akik a régi Alkotmány védelmének tudatában, előre erre alapozottan követték el a sokezer milliárdos sötét és becstelen üzleteiket az ország kárára!
7/17 anonim válasza:
Most ez a legfontosabb magyarországnak,hogy ne legyen köztársaság és hogy legyenek vármegyék.Van ennél fontosabb dolog,amire költeni lehetne az ország pénzét?Drága kormányunk az utóbbi időben olyanokat talál ki,hogy nem csodálnám,ha a környező országok visítva röhögnének rajtunk!
9/17 anonim válasza:
Bár egyetértek az előttem dohogókkal, azt azért jelezném, amit már egy másik helyen is írtam, hogy ez állítólag nem kerül semmibe, mert nem cserélnek ki csak e miatt semmit, hanem csak amikor amúgy is le kell cserélni, vagy pótolni kell valamit, csak akkor alkalmazzák majd az új elnevezést. Ezt mondta Szíjjártó Péter.
10/17 Dick Esmen válasza:
"Ezt mondta Szíjjártó Péter."
Ez a kulcsmondat.Szíjjártónak azt se hiszem el amit kérdez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!