Szerintetek menyibe fog kerülni az országnak az, hogy az egész országban átírják a magyar köztársaságot magyar országra?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ,hogy a pénzt, táblákat, bélyegzőket stb. Mert szerintem nagy pénz kidobás. De ez az egész ország átnevezést értelmetlennek találom2011. márc. 10. 15:50
11/17 anonim válasza:
17:43
Komolyan ezt mondta a Peti? Erről nem tudtam, de akkor most duplán röhögök. Most vagy ennyire hülyék, vagy ennyire könnyű hazudniuk. Így már tényleg gumicsontnak hiszem.
Az milyen vicces lesz, amikor új bélyeg kell, vagy pecsét, az már csak szimplán Magyarország lesz, a többi a régi, ugyanígy a pénzzel. Egyszerre leszünk köztársaság is, meg nem is. Egy újabb magyar abszurdum, dehát ennek már hagyománya van, ugyebár.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Rohadjon le az egész rühes fidesz! Ahelyett hogy a cigányokat irtanák ilyesmire herdálják el az adófizetők pénzét. Tisztában vagytok vele ebből hány férőhelyes gázkamrát lehetett volna építeni?
14/17 anonim válasza:
Nem tudom mennyibe kerülhet.
A többi állami kiadáshoz képest nem sokba kerül.
A dolog hasznához képest sokba kerül.
15/17 doboszoli válasza:
Pénz nem számít.
Majd a gyógyszereken behozzuk.
Balu, azért mielőtt leírod a sztereotip válaszod, olvasd el a kérdést...
16/17 anonim válasza:
Az Alkotmány megújítását olvastam (valahol mellette) és arra ment volna a válasz.
17/17 anonim válasza:
A pénz a kisebbik gond... mi a köztársaság és az ország közti különbség? :S A köztársaság mindenképp demokrácián alapul... az országban viszont lehet bármi. Király is, diktátor is... bármi. Én ettől félek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!