Mit tett az Edda, hogy ezt a szintű péppé játszást érdemli mostanság a magyar médiában?
Kezeltesd magad, arany, drága (sváb)bogaram!
Van az üldöztetési mániának olyan válfaja, amely a korai felismerés esetén még kezelhető!
Nem kell büszkélkedni arra, hogy ekkora tapló vagy!Egyébiránt: Annak vezényelsz - arany, drága (sváb)bogaram, akinek kenyeret adsz, - mert másnak nem, még ha azt is képzeled be az aszott agyad helyére, akkor sem!
Puszi!
Épp az antihungarizmus volt a téma, de máris jön a védekezve támadás pajeszos oldalról :D brühühü :( :D Nem vártam egyebet :)
Dehát ez van. Talán nem véletlen, hogy kb. csak azok mernek ide írni akik a siratófal "jó oldalán" állnak.
Üldöztetési mánia.. Nyilván a picipónis-pillangós kommunizmus idején is ezt mondtad volna arra aki az ÁVH-tól retteg x)
Egyébként ez a nagy antiszemitázó kórus a cionista háttérhatalom legegyértelműbb bizonyítéka, dehát ezt már mindenki vágja hál'Istennek :)
"Azt mind tudjuk, hogy a médiát a "zsiráfok" birtokolják, "
Miért nem mered kiírni, hogy zsidók?
ja és ez az oldal is média!
Akkor a zsidók engedik neked, hogy itt zsidózz?
"Ez azért politika, mert Magyarországon mindent a politika irányít. mégpedig a pelsztinok irtóinak országából."
Ez csak demagógia. A hozzád hasonlóak veszik ezt be.
A palesztinok pedig pont annyira érdekelnek , mint a zsidók...
És pont annyira sajnálom őket, mint a cigányokat...
semennyire!
Fel nem foghatom, hogy a sok mélymagyar mit foglakozik Palesztinával?
Kit érdekel?
"
2: Kb. a fidesz seggnyaló válasz már közelíti azt amire kíváncsi voltam"
Minek teszel fel kérdést, ha tudod a választ?
Azonkívül én feltettem egy kérdést a cigányokról.
Azt törölték
Ezt a zsidózást nem...
Most akkor hogy is van ez?
"Akinek szúrja a szemét, hogy valakit érdekel miért mossák patyolatra hazájának agyait, az takarodhat a g*cis-bús p*csába egy palesztin aknavető óvó melegébe x"
takarodj a palesztin cigányok közé, mocskos magyargyűlölő!
"Épp az antihungarizmus volt a téma, de máris jön a védekezve támadás pajeszos oldalról :D brühühü :( :D Nem vártam egyebet :)
"
Mondd csak miért védsz egy cigányokhoz hasonló népet magyarként?
"hogy kb. csak azok mernek ide írni akik a siratófal "jó oldalán" állnak. "
Akkor te is a jó oldalon állsz...
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!