A kolontáriak miért beszélnek 40-50 eltűntről a médiában hallható 3 helyett?
Ők tudják mi az igazság most odamegy Orbánka mit tud kezdeni velük? semmit. Meghallgatja hány halott és eltűnt van azt kész. Am ha 40-50ről esett szó lehet annak a felel már szlovákban nyaral ;)
18/F
Ebből talán nem kéne viccet,és gúnyt űzni.
Szörnyű dolog ez az egész,az hogy pillanatokon múlik emberek egész életének munkélya,értelme,az hogy egy egy éves kisbabát,az annya karjaiból tépett ki a maró sár....
Inkább,aki tud az segítsen!!!!
Főleg most,hogy a másik tároló is szivárog!!!!!
Nem pénzt kell küldeni,nem telefonálgatni kell,hanem odavinni/vitetni a ruhákat,cipőket,ugyanis egy nap-egy cipő ott.Én is ezt tettem!
Nem én vagyok az, aki viccet csinál, vagy gúnyt űz ebből. Több olyan helyszíni beszámolót olvastam, ahol azt írták, hogy a helyiek több eltűntről, több halottról beszélnek.
Amúgy miért kéne vakon hinni a médiának? Ezeket a képeket talán gyakran mutogatják az esti híradóban?
Engem csak érdekel, hogy mi a valós helyzet. Nem viccelődni, vagy provokálni akartam a kérdésemmel. Nem is értem, hogy jöhetett ez le bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!