Annyit beszélnek egyesek balliberálisokról, de vajon vannak-e jobbliberálisok is? Szerintem ha az egyik van, akkor a másik is, mégsem hallottam még róla.
Persze, a Fideszben jelentős a jobbliberális vonal. mind a gazdaságpolitikájuk, mind a életszemléletük liberális.
van is befolyásuk, bárnem annyira gazdasági vonalon. Ott a Fidesz inkább baloldalinak mondható
"van is befolyásuk, bárnem annyira gazdasági vonalon. Ott a Fidesz inkább baloldalinak mondható"
Na nem, én itt kész lettem. A fidesz mint baloldali párt "gazdasági vonalon"?!?
Hát rohadjak meg: ezért tart itt ez az ország, ahol tart. A sok agyatlan idióta miatt, akinek fogalma sincs a valóságról, mégis bedobja a szavazólapját az urnába, ha eljön az idő.
Mégis, mit csinált a fidesz, mint kormánypárt, ami olyan "baloldali"? Megregulázta talán a multikat, és a bankokat vagy éppen ellenkezőleg: minimálbéres munkahelyenként 6 millióval támogatja darabonként a minimálbéres munkahelyeiket? Bevezette talán a progresszív jövedelemadót, vagy esetleg épp ellenkezőleg: egykulcsossá tette? Kiterjesztette talán a szociális védőhálót, vagy épp ellenkezőleg: európa legrövidebb munkanélküli segélyét vezeti be?
Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!