Mit szóltok? Aláírta! Ezt nem hiszem el, ezt még Sólyomtól sem vártam volna el.
Már mit kéne szégyellnem ezen?
Jelenleg a zsidók küldhetnek börtönbe több évre embereket egy meggondolatlan kijelentésük miatt...
Miközben rablógyilkos cigányokat engednek szabadon 2 hét után, sőt le se merik tartóztatni őket, mert be se mernek menni a rendőrök az érintett negyedbe.
De ne féljetek, egyszer megint megelégeli a világ a zsidók uralmát, ahogy eddig is sokszor volt ilyen...
"Én nem uszítok senki ellen semmire, de az biztos, hogy ha most jönne valami idegen hatalom, ami el akarná vinni a zsidókat, az elsők között lennék, aki mutogatna rájuk, hogy ez is zsidó, az is zsidó, meg amaz is zsidó..."
A Gestapo Magyarországon a hozzád hasonló jellemtelen házmesterek segítségével tudott mindössze pár emberrel százezreket összegyűjteni és elhurcolni. Emberségből elégtelen. Szégyelld magad!
Egyébként gyakorlati tipp szülőknek:
Ne küldjétek a gyerekeiteket semmiféle holokauszt emléknapra az iskolába! Nyugodtan lehet neki igazolni a hiányzást.
A gyerek is jobban fogja élvezni, ha a haverjaival szórakozhat egy napig, meg nem is kerül bajba esetleges meggondolatlan kijelentései miatt...
Már mit kéne szégyellnem ezen?
Jelenleg a zsidók küldhetnek börtönbe több évre embereket egy meggondolatlan kijelentésük miatt...
Miközben rablógyilkos cigányokat engednek szabadon 2 hét után, sőt le se merik tartóztatni őket, mert be se mernek menni a rendőrök az érintett negyedbe.
De ne féljetek, egyszer megint megelégeli a világ a zsidók uralmát, ahogy eddig is sokszor volt ilyen...
és még csodálod h a te féléket börtönbe küldik? jobb is szerintem...általában az ilyen emberekből akik élvezték h beköphetnek valakit, akik élvezték h egy zsidót látnak, egy embert látnak szenvedni, az ilyenekböl cisnáltak koncentrációstáborokban felügyelöket.. kb...
az a baj hogy ma még élnek ilyen szinvonalon gondolkozó emberek... lehet h nem volt 6 millió zsidó áldozat.. de kit érdekel? célzott népirtás amin itt a hangsuly van...
és még ma is érzödik a hatása elég erősen.. föleg válság idöszakokban az ember elkezd másokat hibáztatni azé h szarul él... h ha jól élnél rá se tojnál hogy mi van a zsidókkal....cska most kell a bünbak...ez a történelem során mindig igy volt..
Mondj nekem példákat légyszi, hogy egyáltalán miért is kéne nekünk magyaroknak szeretnünk a zsidókat...
Mert arra, hogy miért kéne utálnunk, arra tudok példákat dögivel - Kun Kohn Bélától kezdve Rákosi Róth Matyitól Péter Gáboron át a legzsigeribb "zsidóbankárutálós" dolgoktól eddig a törvényig...
De arra mondjál példákat, hogy mikor tettek bármi jót velünk...
ez ha jól számolom 3 zsidó ember akik fogjuk rá h rosszat tettek velünk az országgal (nem tudok róluk olyan sokat h nyiltan kijelentsem h rosszat tettek..)
sztem keresztényből többet tudnék mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!