Mit szóltok? Aláírta! Ezt nem hiszem el, ezt még Sólyomtól sem vártam volna el.
2010. márc. 10. 13:36
1/54 anonim válasza:
Nyertek a zsidej solymászok! Megnyesegették a szárnyait!
2/54 anonim válasza:
basz.ki....ilyen a világon nincsen...még jó, h a gondolataimat nem akarják letapogatni és büntetni azt is...
4/54 anonim válasza:
Hja, a törvény csak azt tiltja, hogy tagadjad, helyeselni lehet... :P
5/54 anonim válasza:
Most ajvékolhatnak a nácik. Mert rajtuk kívül ez senkit nem érint.
6/54 anonim válasza:
Zsidó gyarmat vagyunk 50 éve, vagy még régebben.
7/54 anonim válasza:
a főrabbi vagy ki is megszólt,a h ha nem írja alá, akkor nem méltó a posztjára.
8/54 anonim válasza:
Talán hogy a kommunizmus áldozatát nem kezelik egyenértékűnek a holopajzsal. És talán hogy na nekem valamiről más a véleményem mint ami egy népcsoportnak, akkor ne akarjanak már megbüntetni érte. A véleményemmel még senkit nem zártam börtönbe, de ők azt akarják, a másság felfogását kiirtani. Ami nekik kedvező az had menjen ami nem azért meg börtön. Mi jogon ez a megkülönböztetés, hogy én magyar jobbos ha vitatkozok egy zsidó balossal, akkor ő mondhat hazudhat kígyót békát és meg még a véleményemet sem mondhatom el!
Ez aztán a demokratikus ideológia netovábbja!
10/54 anonim válasza:
Nem tudom mire számítottatok.
Na mostantól lehet azt mondani, hogy holokauszt volt (ej de nehezen állt rá a kezem) és áldás volt a világ számára.
Ugye mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!