Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarországon a nőknek...

Ma Magyarországon a nőknek van félnivalójuk nemi erőszak szempontjából a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
70%
Csináld nyugodtan, a te kérdésed spameljük szét, és te égeted magad. Amit te csinálsz az már nem vitatkozás, hanem gyerekes "akkor is enyém lesz az utolsó szó"-szerű butaság. Én ráérek még egy jó ideig, folytathatjuk nyugodtan.
2015. aug. 9. 15:56
 62/68 anonim ***** válasza:
77%

Ja, és nem tudom feltűnt-e, de a 74%-os, nem érvelt az utolsó válaszában...

Vajon csökkent az a 152-es IQ? Mondjuk ennyi gonosz liberálistól (ez a kedvenc szavad :D) nem csoda, milyen stresszes lehet már az életed...

(nem érveltem, de linkeld be a "személyeskedés" érvelési hibát :D)

2015. aug. 9. 15:57
 63/68 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is ez jutott eszembe. :D

Már várom a következő kérdését, remélem akkor is olyat állít majd, amivel nem értek egyet és cáfolható.

2015. aug. 9. 15:57
 64/68 anonim ***** válasza:
95%
Jesszusom! Exponenciálisan tűnnek el a kommentek!
2015. aug. 9. 15:58
 65/68 anonim ***** válasza:
71%

61%-os, 74%-os, értelmes válaszokat adtatok, amire nem nagyon tud mit mondani, így szerintem várhatunk a válaszra, most már csak érvelési hibánkra hívja fel a figyelmet:D Most azt a játékot játssza, amibe még bele tud kötni, mert érdemben a válaszainkba már nem tuf.

Amúgy szerintem sem Oswald ölte meg Kennedyt:D

2015. aug. 9. 15:59
 66/68 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy nem. Mondtam, hogy Kiss Albertné :D
2015. aug. 9. 16:00
 67/68 anonim ***** válasza:
94%
Csak azért sajnálom a moderálást, mert így ki tudja forgatni ezt a beszélgetést.
2015. aug. 9. 16:04
 68/68 anonim ***** válasza:
Van félnivalójuk. Tavaly nyáron mikor a szegedi vonatokon özönlöttek a migránsok egy fehér magyar csajt nagyon bámultak a csávók, majdnem összefogdosta az egyik, azt hittem ott esik neki a csajnak. Veszélyes játék ez, Merkel uniója megöl mindannyiunkat. Brüsszel nagyon ostoba és felelőtlen hogy ezt az egészet támogatja. Ha a migránsok új életet akarnak kezdeni javaslom az Egyesült Államokat, ott úgyis sok hely van, vagy menjenek Mexikóba, ott mindig meleg van.
2016. máj. 27. 02:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!