Vona Gábor visszaütött volna?
Figyelt kérdés
Ha Juncker úgy fejbekólintotta volna, ahogy Berlusconit, meg már nem is tudom kit.2015. máj. 24. 01:14
1/18 anonim válasza:
Miért ütött volna vissza?Te is elhiszed a liberálisok ordenáré hazugságát, hogy Vona Gábor egy őrjöngő náci?
2/18 A kérdező kommentje:
Nem egy őrjöngő náci, csak nem egy puhap*cs, hogy bárki fejbekrja.
2015. máj. 24. 01:31
3/18 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de nem kézzel, hanem szavakkal, hiszen ahhoz ért. Orbán meg csak az idióta vigyorgáshoz...
4/18 A kérdező kommentje:
Nem szavakra van szükség, hanem tettekre, és szerintem ezt Vona is tudja.
2015. máj. 24. 01:56
5/18 anonim válasza:
Juncker nagyon szeret verekedni. Igazi europeer értelmiség.
6/18 anonim válasza:
Okos ember tudja, hogy nem ütünk meg olyan személyt aki reggelire három konyakot eszik meg.
7/18 anonim válasza:
"Nem szavakra van szükség, hanem tettekre, és szerintem ezt Vona is tudja."
Milyen tettekre van szükség egy vicc esetén? Egy csípős visszaszólás, nem kell agyonverni.
8/18 anonim válasza:
Juncker egy troll.
Diplomáciai eseményeken nem illik így viselkedni.
Vona vagy Gyurcsány sem reagált volna másként, mint Orbán.
9/18 A kérdező kommentje:
De Gyurcsány másképp reagált volna, mint Vona.
Ki beszél itt okos emberekről?
2015. máj. 24. 08:35
10/18 anonim válasza:
Vona a mondandójába szépen belefűzte volna, hogy Juncker mekkora egy tahó, paraszt, csak ugye szépen. Orbán ezt nem tudta, mert neki előre megírják amit kell, saját külön gondolta nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!