Hogyan lehetnék erkölcsileg annyira maga szinten, mint Vona Gábor?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 15:19
1/10 anonim válasza:
Mi sem egyszerűbb. Tanulj meg hazudni. Nemcsak őt, sok más politikust is utolérhetsz.
2/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy oda kerüljél, el kell vessél minden elvet. Szemen köpni apádat, anyádat. Tényleg ezt akarod?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok olyan lenni, mint a legtöbb ember, én erkölcsileg magasabb rendű szeretnék lenni, úgy érzem képes lennék rá. Vona Gábor a példaképem, remélem egyszer én is a becsület és az erkölcs meglényegülése lehetek, mint Vona Gábor.
2015. máj. 22. 15:22
4/10 A kérdező kommentje:
De hogy is értenétek meg engem, ti bűnös, erkölcstelen emberek. Nem érzem magam egy szinten veletek, én magasabb rendű vagyok, és még magasabb szintre szeretnék lépni, Vona Gábor mellé, hogy rendelkezzek én is azzal az erkölccsel és lelki nagysággal, mit ő.
2015. máj. 22. 15:30
6/10 anonim válasza:
Látom nem sikerült még semmilyen vitát kiprovokálnod a céltalan kamu kérdéseddel te gyökér, írj még pár kommentet, menni fog az.
7/10 anonim válasza:
Elég nehezen. Vona Gábor olyan Erkölcsi magaslaton áll, melyet nagyon kevés ember képes megközelíteni.
9/10 anonim válasza:
Utolsó , ne ijesztgess!Még simán is elég pokoli az a tekintet, de most már biztos nem fogok aludni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!