Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarországon a nőknek...

Ma Magyarországon a nőknek van félnivalójuk nemi erőszak szempontjából a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
És 68%-ostól mégegyszer megkérdezem, miért mondasz ellent a tényeknek, miért hazudsz?
2015. aug. 9. 14:29
 32/68 anonim ***** válasza:
94%

Feltételezés a statisztika megváltozásának miértje.

[link]

2015. aug. 9. 14:30
 33/68 A kérdező kommentje:
33# Attól leszámítva hogy most már teljesen világos hogy trollkodsz miért vagy itt? Milyen feltételezés, veletek ellentétben én a HIVATALOS SVÉD BŰNÜGYI statisztikával tudtam alátámasztani amiket állítok. Te nem csinálsz mást csak kötözködsz, provokálsz, meg trollkodsz és tagadsz mindent.
2015. aug. 9. 14:32
 34/68 anonim ***** válasza:
91%
A statisztika megváltozásának miértje feltételezés, nem pedig tény. Ne idegeskedj, amiért megcáfolnak, együtt jár az élettel. A tények azok, hogy igen, megnőtt szignifikánsan mindkét adat (bevándorlás, nemi erőszakok), de ebből levonni azt a következtetést, hogy a bevándorlók miatt nőtt meg, puszta feltételezés, nem pedig tény, ahogy te állítod.
2015. aug. 9. 14:38
 35/68 anonim ***** válasza:
94%

"The organization believes that traditional news outlets conduct insufficient and, as a result, misleading reporting on critical issues, and thus it distributes its own information about events in the Middle East and Muslim populations in other parts of the world."

"The Institute for Policy Studies[21] , The Nation,[8] the Council on American-Islamic Relations [22] and the Center for American Progress have categorized Nina Rosenwald and the Gatestone Institute as anti-Muslim."

És így tovább. Amit te ténynek hívsz, az ferdítés, tények közötti cherry-picking egy anti-muszlim szervezettől. Ez olyan mintha a romákról linkelnél egy kuruc infós hírt, majd tényként próbálnád beállítani az ott leírtakat.

2015. aug. 9. 14:38
 36/68 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező!

Ketten írtuk le, hogy mi az oka a bűncselekmények emelkedéséhez. Te egyik esetben sem voltál képes megérteni, vagy csak egy kicsit eljátszani a gondolattal, hogy talán az angol wikipédiának, amely nem csak BBC hírekre, hanem a svéd Uppsala Universityre hivatkozik, kicsit biztosabb állítás mint egy olyan oldal, amit eddig csak itt a gyakorin háromszor linkelték be (amit én láttam), és már facebookon is több helyen láttam, hogy erre hivatkozva tesznek emberek ilyen kijelentéseket. Nos hazugnak nevezni csak azért mert én másképpen látom a dolgokat nagy vitakultúrára vall, igazi magyar van.

2015. aug. 9. 14:39
 37/68 anonim ***** válasza:
Lemaradt link: [link]
2015. aug. 9. 14:39
 38/68 anonim ***** válasza:
88%

# 28

Ostoba vagy!

Ha a logikád igaz lenne, akkor például kijelenthetnénk, hogy mivel magyarországon 1998 és 2002 között a bűnelkövetések száma 420 ezer alá csökkent, és néhány évig ezen a szinten stabilizálódott, majd 2010-től indult ismét növekedésnek és 2012-ben 472 ezer bűncselekmény vált ismertté, ami egybe esik a határon túliak egyszerűsített honosításával, kimondható, hogy az új állampolgárok miatt növekszik a bűncselekmények száma.

De ez valóban így van???

2015. aug. 9. 14:41
 39/68 A kérdező kommentje:

36# Ha elolvastad volna a linket akkor tudnád hogy a honlap a hivatalos svéd statisztika adataira hivatkozik, de tessék belinkelem neked a svéd rendőrség honlapjáról is:

[link]

[link]

Tessék egy svéd férfi nyilatkozik a dologról:

https://www.youtube.com/watch?v=3KSJY0c8QWw

Olvasd el a svédek kommentjeit, és hogy az összes fel van lájkolva.

Ő egy norvég pszichológus nő aki nemi erőszakon átesett lányokat kezel, hallgasd meg mit mond a nemi erőszak dzsihádról:

https://www.youtube.com/watch?v=P_FB1g52Goo

És had kérdezzek valamit, ezek után te most komlyan annyira madárnak nézel itt mindenkit hogy kijelented hogy a bevándorlóknak semmi közük a nemi erőszakok ilyen elképesztő mértékű növekedéséhez?

2015. aug. 9. 14:51
 40/68 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem kell személyeskedésekbe kezdj ahhoz, hogy elmond a véleményedet. Anélkül is megteheted, hogy közben engem "hazugnak" vagy "madárnak" nevezz, jogod van hozzá, hogy így gondold, nekem meg a saját véleményemhez van jogom. Nos én is belinkeltem egy oldalt, remélem elolvastad azt Te is?! Én is tudnék ugyan ilyen személyes tapasztalattal bíró emberek véleményét közlő hírportálokat belinkelni, ma már bárki bármilyen állítást alá tudna támasztani egy "szakértő" véleményére alapozva.

Félreértés ne essék, biztosan történt szexuális bűncselekmény bevándorló által, legyen az afgán, szír, lengyel vagy magyar. Én és többen is azt próbáljuk Neked elmagyarázni, hogy a bevándorlás =/= NEM EGYENLŐ =/= a megerőszakolással.

2015. aug. 9. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!