Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarországon a nőknek...

Ma Magyarországon a nőknek van félnivalójuk nemi erőszak szempontjából a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
56%

Nincs.

Ugyanolyan emberek, mint te vagy én. A nemi erőszak nem faji vagy kulturális kérdés, akármit is mond a konteós fehér-hatalom hülyeségeket ismétlő jobber tömeg. Ha ISIS katonákról lenne szó, más lenne a helyzet, akkor félhetnél. Szerencsére ezek az ISIS elől menekülnek, nem pedig közéjük tartoznak.

2015. aug. 9. 13:24
 12/68 anonim ***** válasza:
29%

"A nemi erőszak nem faji vagy kulturális kérdés"

De, bizony ez kulturális kérdés.

Bizonyos kultúrákban sokkal elfogadottabb a nemi erőszak.

Mi ezen a meglepő?

Vannak országok, ahol a poligámia is jelen van.

Ahogy írtam, engem is inzultáltak már a keletinél, pedig nem "övszerű" miniszoknyában voltam.

2015. aug. 9. 13:29
 13/68 anonim ***** válasza:
79%
A kertszomszédunk lengyel bevándorló, akkor most azt mondod kérdező, hogy szerinted van félnivalóm tőle?:O
2015. aug. 9. 13:29
 14/68 anonim ***** válasza:
69%

"Bizonyos kultúrákban sokkal elfogadottabb a nemi erőszak."

Mondanál ilyen kultúrákat? Ha az iszlámot mondod akkor előre szólok, hogy előtte nézz a Koránba, hogy a iszlám mit is tanít erről. Ez a vallás a béke vallása, azért mert egyes emberek kiforgatják és háborúznak a nevében attól ez még az. Csak a probléma ott van, hogy a menekültek is miattuk hagyják el a saját hazájukat.

2015. aug. 9. 13:32
 15/68 A kérdező kommentje:
11# Nézd már meg hogy a nők milyen helyzetben vannak az iszlámon belül...
2015. aug. 9. 13:34
 16/68 anonim ***** válasza:
73%

"Bizonyos kultúrákban sokkal elfogadottabb a nemi erőszak."

Az hogy elfogadottabb nem azt jelenti, hogy akik idejönnek azok már követtek el nemi erőszakot, és azt sem hogy fognak.

A poligámia teljesen irreleváns. Ott azok a helyi szokások, azokhoz alkalmazkodnak.

Ne a londonból revízióért harcoló, beilleszkedni képtelen magyar harczosok mentalitásából indulj ki. Biztosan rengeteg olyan bevándorló van aki képtelen lesz beilleszkedni, de az arányokat nézve így is kevesen vannak, azok akik nemi erőszakra hajlamosak pedig még kevesebben.

"Ahogy írtam, engem is inzultáltak már a keletinél, pedig nem "övszerű" miniszoknyában voltam."

Ha így is történt, ez egy eset a sok közül. Az egyik percben még tele vagyunk immigránsokkal, a másikban pedig egy ember/csoport elég ahhoz hogy kijelentsük, a magyar nőknek félnie kell a nemi erőszaktól?

2015. aug. 9. 13:36
 17/68 anonim ***** válasza:
73%

Aham, tehát te már eldöntötted, hogy van a magyar nőknek van félnivalója a bevándorlóktól. Akkor miért írtad ki a kérdést? Akármit mondunk, te akkor is ragaszkodni fogsz az előítéletekkel teli, ignoráns xenofób világnézetedhez. Ha csak uszítani szeretnél az ilyen kérdésekkel, annyit tudok mondani hogy sajnállak, amiért nincs jobb elfoglaltságod.

2015. aug. 9. 13:42
 18/68 A kérdező kommentje:

14# "az iszlám a béke vallása"

Ezt mond azoknak a szemébe akinek a karját vagy a lábát letépte a pokolgép és örökre nyomorékokként élnek. Vagy mond azoknak a nőknek a szemébe akiket nyilvánosan köveznek halálra. Vagy azoknak a kisgyerekeknek a szemébe aki az anyját vagy az apját az iszlám nevében ölték meg. Kivétel nélkül ahol muszlimok élnek ott háborúk vannak, terrorizmus, meg pusztítás mindezt a vallás nevében, Oroszországban a csecsenek meg kaukázusiak pusztítanak, Európában az ISIS, Kínában az ujgúrok gyilkolnak, Afrikában a Boko Haram, az USA-ban szintén az ISIS, nesze neked béke vallása!

Hiába van most ez a beetetés hogy az iszlám a béke vallása meg a többi hülyeség, ha megnézed a muszlimok 1500 éves történelmét ott mindig háború volt, ezek semmi mást nem csináltak csak gyilkoltak meg térítettek a vallás nevében, az iszlám mindig is a harcot meg terjeszkedést jelentette a történelemben, nincs ez másként ma sem.

2015. aug. 9. 13:42
 19/68 anonim ***** válasza:
82%

A kereszténység is gyilkolt Isten nevében, nem is keveset, mégis büszke az átlag xenofób a keresztény kultúrára. Ajánlom figyelmedbe Anders Breivik-et, aki 69 embert ölt meg a keresztény kultúra védelmében, 14-51 éves korig. Érdekes, akkor képes volt felfogni az egész világ, hogy nem a vallással van a baj, hanem az azt félreértelmező extrémistákkal, most viszont se kép se hang, csak gyűlölet.

Az európai terrorcselekmények töredékei azoknak amiket a bevándorlók, menekültek elszenvedtek az ISIS miatt saját otthonaikban, ahová nem tudnak visszamenni, mert az ISIS az életükre tört. Ha ennek tudatában te képtelen vagy felfogni, hogy itt egy humanitárius kérdésről van szó, nem pedig faji/kulturális hülyeségről, akkor ideje a tükörbe nézni, és bevallani magadnak hogy te bizony egy komplett vallást ítélsz el, tehát a xenofób jelző illik rád.

2015. aug. 9. 13:53
 20/68 anonim ***** válasza:
80%

Fuhaaa.. nem is tudom hol kezdjem. Először is kezdeném azzal, hogy azok a Magyarországon élő muszlim barátaim sokkal jobban fel vannak háborodva a ISISen mint bárki más, hiszen ezzel rájuk hoznak szégyent, hogy miért? Mert ők ebben hisznek, békében élnek, békések másokkal, nincs elnyomva se a feleség, se a lánya a családban. Muszlimok ezrei élnek ugyan így békében Nyugaton, és muszlimok ezreit éri nap mint nap atrocitás ez miatt. Mint írtam, csak Te elengedted a füled mellett (ezt is), ők nem tehetnek róla, hogy az ISIS és egyéb más terrorszervezet kifordítja a vallása tanítását.

És rendeben van, én is visszatekintek a történelmünkre, és azt látom, hogy a kereszténység a vallás nevében százezreket gyilkolt meg. A Bibliában le van írva, hogy azt a lányt, aki nem szüzen megy férjhez, halálra kell kövezni. Olyan kérdést tehát mikor akarsz feltenni, hogy "Ma Magyarországon a nőknek van félnivalójuk a nemi erőszak szempontjából a keresztényektől?". És teszem hozzá, hogy amikor eddig megerőszakoltak nőket az országban, legyen az az utcán vagy gólyatáborban, vagy bárhol, kik tették azt? Menekültek? Nem! Magyar emberek.

2015. aug. 9. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!