Ma Magyarországon a nőknek van félnivalójuk nemi erőszak szempontjából a bevándorlóktól?
74 %
Rád pedig a xenofil illik szépen.
Több kérdésben láttam az írásaidat, könnyű megismerni a fogalmazásodat, illetve, hogy a xenofil jelző minden hozzászólásodba belekerül.
A te logikád szerint, xenofób idegenellenes Japán az egyik legkonfliktusmentesebb ország, nincsenek társadalmi feszültségek.Teljesen jól működik.
Az iszlám egészen más mint a kereszténység vagy a judaizmus.
Az iszlám vallás követői sokkal könnyebben fanatizálhatóak.Zsidók és keresztények között csak 1-2 extrém eset volt.
Ellenben, muszlimok között elég sok a terrorista, potenciális terrorista.
19# Ne trollkodd szét a kérdést tereléssel, elvitatkozhatunk erről ha felteszel róla egy saját kérdést, itt most a nemi erőszakról van szó.
Nézzük Svédországot, ott 1975-höz képest az erőszakos bűnesetek aránya 300%-al nőtt a bevándorlás miatt, a nemi erőszakok aránya 1472%-al nőtt (!), még régebben csak 421 nemi erőszakot regisztráltak, 2014-ben 6620-at! Nemi erőszakok arányát tekintve a világon Svédország a 2. helyen áll! 100000 lakosra 53,2 nemi erőszak jut, ennek a lakosságnak a fele nő, tehát minden 100. svéd nőt már ténylegesen megerőszakoltak ez óriási adat!
Persze a hazug svéd liberális média mindent elkövet hogy ezeket a számokat elkendőzze vagy megmagyarázza (hogy a törvény átalakítások miatt emelkedett a számuk), de ez nem változtat a tényeken. A statisztikák szerint a nemi erőszak elkövetők elsöprő többségben muszlimok! Olvasgassátok el ezt:
Félemeletes számok és adatok vannak. És igen ha folytatódik a bevándorlás tartani lehet tőle hogy itt is ez lesz.
Érdekelnek az idegenkultúrák, és nem vallás/bőrszín/nemzetiség alapján ítélem meg a körülöttem élőket. Végülis igen, illik rám a xenofil jelző, és ezt nem veszem sértésnek.
"A te logikád szerint, xenofób idegenellenes Japán az egyik legkonfliktusmentesebb ország, nincsenek társadalmi feszültségek.Teljesen jól működik."
Pontosan. Ha tudsz angolul, találsz is forrást ehhez. Az U.N pl. "aggódik" japán xenofóbiája miatt.
Egy jól működő ország nem zárja ki a rasszizmus és a xenofóbia tényét. Ez nem ellentmondás. Amerika is megvolt a rabszolgatartással a polgárháborúig.
"Az iszlám egészen más mint a kereszténység vagy a judaizmus."
Ezt nem tagadtam. Kettős mércére mutattam rá. Olvasd el még egyszer a kommentem.
"Az iszlám vallás követői sokkal könnyebben fanatizálhatóak.Zsidók és keresztények között csak 1-2 extrém eset volt."
Ezt bátor dolog kijelenteni úgy, hogy a most problémás területeken a keresztények kisebbségben vannak. Szerintem ha lepakolnál pár millió hithű keresztényt Eritreában, Líbiában, vagy Szíriában, és a kormányzás, jogállam hiányában azt csinálnának amit akarnának, lenne ISIS-szerű keresztény szekta. Mellesleg nekem úgy rémlik, volt egy pár keresztes háború, csak hogy egy "népszerű" példát hozzak fel a keresztények fanatikusságára.
"Ellenben, muszlimok között elég sok a terrorista, potenciális terrorista."
Ezt sem tagadtam. Azt írtam, hogy az itt lévő menekültek, bevándorlók nem terroristák. Hozzáteszem, a terroristák száma a muszlimok számához képest igen kevés.
Svédországgal csak az a baj, hogy ott a törvénymódosítást követően erőszaknak minősül, ha valakinek hozzáérsz a vállához, és ha neki ez nem tetszik, mehetsz a rendőrségre. És ha megnézed a svéd adatokat, az esetek kis százalékát követik el a bevándorlók, és ehhez még hozzátenném, hogy a statisztika nem tesz különbség a magyar, lengyel és a szír és afgán bevándorló között.
Azért mókás ez a Veszteségek úrnője, ilyenkor bezzeg visító feminista liberális jogvédővé változik!
Amúgy meg kit érdekel, ha megerőszakolnak egy pár nőt a bevándorlók, bár ez lenne velük a legnagyobb baj!
Épp ezt akartam írni.
Fontos tudni, hogy ha egy nő Svédországban azt mondja, a férje egy éven át minden nap megerőszakolta, akkor a svéd rendőrség 365 nemi erőszak bejelentésnek veszi azt. Valamint Svédország egy szociálisan liberális állam ami igen nagy hangsúlyt fektet a nemek közötti egyenjogúságra, így a nemi erőszak bejelentése ott nem tabu téma. Egyértelmű hogy a többi Uniós országhoz képest így több bejelentés érkezik az ottani hatóságokhoz, és az is, hogy többet is dokumentálnak.
25# De most komolyan miért hazudsz? Miért hazudsz szándékosan? Ott vannak a hivatalos statisztikai adatok, számokkal, táblázattal, grafikonokkal mindennel, miért kell hazudni?
Elolvastad te a honlap hivatkozásait? Végigolvastad a cikket?
TÉNY: hogy 1975-ben amikor Svédország 99%-osan etnikailag svéd volt 421 nemi erőszak történt
TÉNY: hogy most amikor a lakosság 30%-a nem svéd 6220 nemi erőszak volt
TÉNY: hogy a bevándorlók érkezésével 1472%-al nőtt a nemi erőszakok száma
Ezeket nem tagadhatod le, ezek a HIVATALOS BŰNÜGYI ADATOK!
Persze te is mindennel megpróbálod mentegetni őket, de csak a törvényre ráfogni ezt a 1472%-os bűnügyi emelkedést egyszerűen színtiszta hazugság!
"Ezt bátor dolog kijelenteni úgy, hogy a most problémás területeken a keresztények kisebbségben vannak. Szerintem ha lepakolnál pár millió hithű keresztényt Eritreában, Líbiában, vagy Szíriában, és a kormányzás, jogállam hiányában azt csinálnának amit akarnának, lenne ISIS-szerű keresztény szekta. Mellesleg nekem úgy rémlik, volt egy pár keresztes háború, csak hogy egy "népszerű" példát hozzak fel a keresztények fanatikusságára. "
Csak egy pár fanatikus keresztény terrorszervezet:
Az első kettő igen komoly népírtást végez Ugandában.
# 27
Arról nem is beszélve, hogy a férfiak is tehetnek bejelentést, ha ők a sértettjei az erőszaknak.
Ehhez Svédországban elég az is, ha egy spicces csaj letapizza a pasit, aki ezt nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!