Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki profitál ebből? Kinek az...

Ki profitál ebből? Kinek az érdeke ez az egész?

Figyelt kérdés

Nap mint nap látom hogy egyre több ember (sőt már családok is) vándorolnak ki külföldre. Nem lesz ennek jó vége. Szerintem ez egyenlő a haza feladásával. Tudom hogy nagyon nehéz itthon megélni (köszönjük gengszterváltás és multi cégek összeszerelői), de én semmilyen körülmények közt nem hagynám itt hazám, szülőföldem.

15/F

2015. aug. 5. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

Nezzetek, en meg emlekszem a 15 eves onmagamra (pedig 25 eve volt), tudom milyen az amikor az ember totalisan meg van rola gyozodve hogy igaza van, es mennyire qrvara erzi az eletet.

A kisrac is igy erez, ebben nincs semmi furcsa. Most eldontotte hogy a neten is meg kell mondani a tutit, hogy mindenki okuljon.

Namost itt mi nem nagyon akarunk okulni, sot olyasmiket irunk amiket egyreszt nem is igazan ert, masreszt eszervekkel nem tud megcafolni, mert azert 15 evesen meg nem akkora májer. Es itt jon a frusztracio, a duh, es ebbol jonnek ezek a valaszok mint itt fontebb.

De ez mar csak az utodvedharc.

Abban remenykedek hogy azert egy-ket erv eljut az agyaig, es a net segitsegevel megiscsak megprobalja megismerni a valodi vilagot. Es akkor mar volt ertelme hogy itt koptattuk a szankat.

2015. aug. 5. 22:34
 42/78 A kérdező kommentje:
Igen. Valóban elég látványos ahogy égetitek magatokat ezzel a mivel fog előállni, biztos zsidózni fog marhaságaitokkal. Ha van valami értelmes gondolatotok konkrétan a kérdéshez azt szívesen meghallgatom, de az ostoba sárdobálózásotokat tartsátok meg magatoknak.
2015. aug. 5. 22:34
 43/78 A kérdező kommentje:
#41: Tudtommal nem én kezdtem el cinikus ökörségeket irkálni, hanem ők.
2015. aug. 5. 22:37
 44/78 anonim ***** válasza:
100%
A 19-es kommentben leírtam a kérdéshez kapcsolódó, szerintem nem sértő, bár kicsit kritikus hangvételű kommentemet. Szerintem ennél konstruktívabbat nem fogsz kapni. ha szeretnéd, beszélgethetünk róla privátban is, akkor senki nem fogja széttrollkodni, még én sem, becsszó. De sajnos tényleg nincs igazad, ezért kapsz hideget-meleget.
2015. aug. 5. 22:38
 45/78 anonim ***** válasza:
82%

Kaptal par ertelmes, osszeszedett valaszt szerintem.

Nyilvan sokan poenkodnak, de kell az is, megiscsak szorakozasbol vagyunk mi itten, erted.

2015. aug. 5. 22:40
 46/78 A kérdező kommentje:
#44: szerintem senkinek nincs igaza. mindenkinek véleménye van.
2015. aug. 5. 22:41
 47/78 anonim ***** válasza:
18%

Ti tényleg nem érzitek mennyire szánalmas és értelmetlen válaszokat adtok? Már ha egyáltalán valaki hajlandó válaszolni és nem inkább a kérdés feltevőjét inzultálni.

Egy gyerektől várod el, hogy észérveket mondjon, amikor még ti sem tudtok?

Fiatal még, hadd érdeklődjön. És ha azokat mondja amit otthon hall? 15 évesen még én is MSZP párti voltam, bár azt sem tudtam mit jelent, de itthon azt tolták a szüleim nagyszüleim.

Aki a mai 15 éveseket bomber dzsekiben és acélbetétesben képzeli el az nagyon gyorsan kapcsolja ki a gépét, menjen ki az utcára és jól nézzen körül, mert a 90-es évek már elmúltak.

Amúgy vicces látni, hogy egy 15 évesnek több esze van mint a válaszadók java részének. ("Ez az!!!!!! Zsidózzz!!!! MONDD KI!!!") Gyökerek.

2015. aug. 5. 22:44
 48/78 A kérdező kommentje:

A gengszterváltást, multit tényleg nem kellett volna írnom, elismerem.

Azonban nekem erről a kérdésről az az álláspontom, hogy egyáltalán nem jó dolog, ha kiürül Magyarország. Szerintem itthon is sokat lehetne változtatni, igaz nem lenne egyszerű, és mindenkinek akarnia kellene.

Persze nincs igazam, hanem véleményem van. Én így vélekedek erről. Nektek sincs igazatok, nektek is véleményetek van. Ti pedig másképp vélekedtek erről.

2015. aug. 5. 22:46
 49/78 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem teljesen igaz, legalábbis így, ebben a formában nem. Majd megtanulod te is. Mindenkinek van véleménye, a tudományokban ezt hipotézisnek nevezik, a közéletben csak simán véleménynek. De ahogy a tudományokban is mindig van egy hipotézis amit jelenlegi ismereteink alapján leginkább hitelesnek gondolhatunk, úgy a hétköznapi esetekben is mindig van olyan "vélemény" ami közelebb áll a valósághoz, egyszerűen azért, mert hitelesebb információkon és nagyobb tapasztalaton alapul. Például az én véleményem lehet az, hogy a holdon náci zombik üzemeltetnek egy bázist. Egy csillagász véleménye pedig lehet az, hogy ez nem így van. Szerinted mindkettő azonosan elfogadható, és azonos validitású vélemény?
2015. aug. 5. 22:46
 50/78 A kérdező kommentje:
A 47. válasz adója az élő példa, hogy normálisan is lehet vélekedni.
2015. aug. 5. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!