Ki profitál ebből? Kinek az érdeke ez az egész?
Nap mint nap látom hogy egyre több ember (sőt már családok is) vándorolnak ki külföldre. Nem lesz ennek jó vége. Szerintem ez egyenlő a haza feladásával. Tudom hogy nagyon nehéz itthon megélni (köszönjük gengszterváltás és multi cégek összeszerelői), de én semmilyen körülmények közt nem hagynám itt hazám, szülőföldem.
15/F
Nezzetek, en meg emlekszem a 15 eves onmagamra (pedig 25 eve volt), tudom milyen az amikor az ember totalisan meg van rola gyozodve hogy igaza van, es mennyire qrvara erzi az eletet.
A kisrac is igy erez, ebben nincs semmi furcsa. Most eldontotte hogy a neten is meg kell mondani a tutit, hogy mindenki okuljon.
Namost itt mi nem nagyon akarunk okulni, sot olyasmiket irunk amiket egyreszt nem is igazan ert, masreszt eszervekkel nem tud megcafolni, mert azert 15 evesen meg nem akkora májer. Es itt jon a frusztracio, a duh, es ebbol jonnek ezek a valaszok mint itt fontebb.
De ez mar csak az utodvedharc.
Abban remenykedek hogy azert egy-ket erv eljut az agyaig, es a net segitsegevel megiscsak megprobalja megismerni a valodi vilagot. Es akkor mar volt ertelme hogy itt koptattuk a szankat.
Kaptal par ertelmes, osszeszedett valaszt szerintem.
Nyilvan sokan poenkodnak, de kell az is, megiscsak szorakozasbol vagyunk mi itten, erted.
Ti tényleg nem érzitek mennyire szánalmas és értelmetlen válaszokat adtok? Már ha egyáltalán valaki hajlandó válaszolni és nem inkább a kérdés feltevőjét inzultálni.
Egy gyerektől várod el, hogy észérveket mondjon, amikor még ti sem tudtok?
Fiatal még, hadd érdeklődjön. És ha azokat mondja amit otthon hall? 15 évesen még én is MSZP párti voltam, bár azt sem tudtam mit jelent, de itthon azt tolták a szüleim nagyszüleim.
Aki a mai 15 éveseket bomber dzsekiben és acélbetétesben képzeli el az nagyon gyorsan kapcsolja ki a gépét, menjen ki az utcára és jól nézzen körül, mert a 90-es évek már elmúltak.
Amúgy vicces látni, hogy egy 15 évesnek több esze van mint a válaszadók java részének. ("Ez az!!!!!! Zsidózzz!!!! MONDD KI!!!") Gyökerek.
A gengszterváltást, multit tényleg nem kellett volna írnom, elismerem.
Azonban nekem erről a kérdésről az az álláspontom, hogy egyáltalán nem jó dolog, ha kiürül Magyarország. Szerintem itthon is sokat lehetne változtatni, igaz nem lenne egyszerű, és mindenkinek akarnia kellene.
Persze nincs igazam, hanem véleményem van. Én így vélekedek erről. Nektek sincs igazatok, nektek is véleményetek van. Ti pedig másképp vélekedtek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!