Ki profitál ebből? Kinek az érdeke ez az egész?
Nap mint nap látom hogy egyre több ember (sőt már családok is) vándorolnak ki külföldre. Nem lesz ennek jó vége. Szerintem ez egyenlő a haza feladásával. Tudom hogy nagyon nehéz itthon megélni (köszönjük gengszterváltás és multi cégek összeszerelői), de én semmilyen körülmények közt nem hagynám itt hazám, szülőföldem.
15/F
Szerintetek mit fog benyögni? :)
Vannak tippjeim:
- hazaáruló zsidók vagytok mind
- cionisták vagytok
- háttérhatalom kiszolgálói
- mindhárom
- ku.rv@ @nyátokat
Na melyik? :)
Egyébként szinte látom magam előtt a kérdezőt: S-es bomberdzseki, harmichetes acélbetétes STEEL bakancs (mert az a legolcsóbb ugye), rántotthúsos póló, rántotthúsos övcsat (amihez az övet a nagymamának át kellett szabnia picit, mert máshogy nem ment rá), a dvd lejátszóban Amerikai História X DVD (mert ugye a nemzetiszoc-juniorok nem nagyon szoktak ráébredni miről szól az a film tulajdonképpen), stb.
Aztán ne adj Isten leérettségizik, szerez egy barátnőt, és szégyenkezve tekint vissza.
"Szerintetek mit fog benyögni? :)"
Gyurcsány megparancsolta az USA-nak és a zsidóknak, hogy fizessenek le minket a haza ócsárolása céljából. De állítólag Bajnai sem ártatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!