Ki profitál ebből? Kinek az érdeke ez az egész?
Nap mint nap látom hogy egyre több ember (sőt már családok is) vándorolnak ki külföldre. Nem lesz ennek jó vége. Szerintem ez egyenlő a haza feladásával. Tudom hogy nagyon nehéz itthon megélni (köszönjük gengszterváltás és multi cégek összeszerelői), de én semmilyen körülmények közt nem hagynám itt hazám, szülőföldem.
15/F
15 évesen én is nagy hazaszerető voltam, aztán most 23 vagyok, kikerültem a való életbe és ki nem állhatom az országot.
Majd felnősz te is.
a munkaerőhiánnyal szenvedő nyugat profitál ebből.ők pénzelik az országot,cserébe munkásokra tartanak igényt.közmunkás lehetsz,dolgozhatsz multinál vagy összeszerelő üzemben,vagy mész külföldre.
Magyarország jobban teljesít.hallgass a szívedre,szavazz a fideszre!
Orbánék profitálnak.
Sokkal több adó szorongatja a gazdaságunkat, mint amennyire szükség lenne, ennek köszönhetően nem éri meg sem vállalkozni, sem pedig dolgozni, mert az állam lenyúlja a pénzedet.
És hogy minek? Hát hogy egyik nap ne legyen pénz az egészségügyre és az oktatásra, másnap pedig bejelentsék, hogy valahonnan a semmiből előkerült 800 milliárd forint olimpiára, Mészáros Lőrinek, Récsöléknek és a többi havernak újabb pár százmilliárdocska és még ki tudja, hogy mire szórják a többit.
Szóval gyönyörű egy ország ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!