Miért vesztették el az emberek ennyire a bizalmukat Gyurcsány Ferenccel szemben?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ember elvesztette a bizalmát Gyurcsány Ferenccel szemben Balatonőszödi beszéd kiszivárogtatása után, de biztos vagyok benne hogy az összes Gyurcsány ellenes Fideszes/Jobbikos 90%-a csak azt a Fidesz által kiragadott 3 mondatot szajkózza ha valaki felhozza témául Gyurcsányt, holott az egy több mint 20 perces beszéd volt, és aki hallotta már, tudja hogy teljesen más a mondanivalója. Én személy szerint, Gyurcsány Ferencnél tisztességesebb, emberségesebb és hétköznapibb politikust még nem láttam. Ha megnézem Orbán gyűlölködő, előre betanult beszédeit, és Gyurcsány könnyed, barátságos, mindenféle jegyzetek nélküli beszédét, rögtön meglátom ki lenne alkalmasabb a miniszterelnöki posztra. Kíváncsi lennék mi ezzel kapcsolatba a véleményetek, és hogy miért nem tudták visszanyerni a bizalmukat a választók a csúnyán lejáratott Gyurcsánnyal szemben?2015. júl. 26. 09:03
61/62 anonim válasza:
"Miért vesztették el az emberek ennyire a bizalmukat Gyurcsány Ferenccel szemben?"
Nincs mit palástolni, itt elmondja ő maga sorban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!