Mit gondoltok azokról akik elköltöznek külföldre és
fél év után már angolnak/németnek/osztráknak vallják
magukat?
Figyelt kérdés
Olvastam pár ilyet pl. valaki ezen az oldalon kért segítséget, hogyan lehet belépni az Anglikán egyházba, mert már évek óta Angliában él, valaki meg azt írta, hogy nem tudom már mennyi ideje ment ki Ausztráliába a fiával, és a gyerek már "igazi Aussie".
Jól belehúztál. 2 hétre nyaralni járunk oda, lúzer.
2015. júl. 22. 21:02
12/37 anonim válasza:
Kik vagyunk mi hogy elítéljük őket? Meg egyáltalán ha elítéled őket miért akarnád hogy visszajöjjenek? Meg hogyan csábítanád vissza őket? Nokedlivel meg Túró Rudival? Mást nemigen tud jelenleg felmutatni az ország.
2015. júl. 22. 21:04
13/37 anonim válasza:
Egy korcs örökre korcs marad.
2015. júl. 22. 21:15
14/37 anonim válasza:
Nos az a helyzet, hogy a nemzetiség rohadtul nem választás kérdése. Ha én most azt mondom, hogy bantu vagyok akkor se te nem hinnéd el, se a bantuk nem mondanák azt, hogy már pedig ez a derék Jóska Pista igazi bantu. Akkor most mindenki más a hülye vagy én vagyok helikopter?
2015. júl. 22. 21:22
15/37 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy vannak még itt értelmes emberek.
2015. júl. 22. 21:35
16/37 anonim válasza:
"Gondolom az ilyenek a kinti kollégáik/ismerőseik körében azért nem mernek ilyeneket hangoztatni, mert jobb esetben kiröhögik, rosszabban megverik őket."
Elég beszűkült agyad van, ha szerinted mindenhol úgy viselkednek az emberek, mint az imádott Magyarországodon.
2015. júl. 22. 21:36
17/37 anonim válasza:
Azok az emberek szánni valóak. A nemzetiség nem olyan mint egy új ruha amit váltogat az ember. Ők sosem lesznek németek/osztrákok bármennyire is annak akarják érzeni magukat, és az ottaniak sem fogják soha "őslakónak" elismerni, ők kitaszított hazátlanok lesznek, mindenféle gyökerek nélkül, akik csak sodródnak a pénzzel. Ma még németnek tartja magát, holnap már svéd ha ott több pénzt ígérnek, és így tovább. Végtelenül szánni valóak, prostituáltnak is mondhatnám őket, sőt ők rosszabbak is egy prostituáltnál, mert az előbbi "csak" a testét adja el pénzért, de ő a lelkét.
2015. júl. 22. 21:44
18/37 anonim válasza:
"Végtelenül szánni valóak, prostituáltnak is mondhatnám őket, sőt ők rosszabbak is egy prostituáltnál, mert az előbbi "csak" a testét adja el pénzért, de ő a lelkét."
Érdekes, azzal nincs bajod, hogy Magyarországon aprópénzért adják el magukat az emberek az állat főnökeiknek.
Ők nem prostituáltak? Ja nem, ők a hős, munkaalapú jobbágyhad, igaz?
2015. júl. 22. 21:54
19/37 anonim válasza:
Ne hülyéskedjetek már!
Én 1 évig dolgoztam Németországban, be is vallottam, hogy Magyarországról jöttem és mi volt a németek reakciója?
"Isten hozott Németországban, érezd jól magad!"
Nagyon barátságosak a németek, készségesek.
Semmi bajom velük, de ez fordítottan is igaz.
2015. júl. 22. 22:03
20/37 anonim válasza:
18# Látom nem jött át amit írtam. Ha külföldön akar dolgozni dolgozzon ott az ő dolga, de ha a magyarságát megtagadja akkor lesz prostituált mivel a magyarsága megtagadásával adta el a lelkét. Nem a külföldi munkával van bajon hanem a gyökereinek a teljes eltépésével. Lehet egyszer én is kimegyek külföldre dolgozni nem lehet tudni, de bárhová is menjek ha megkérdezik tőlem azt fogom mondani magyar vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!