Elköltöznék albérletbe de igy hogyan?
Édesanyámnak minimálbére van, nekem meg azt se éri el, csak olyan hetvenezer körül, annál nem több.
Lakáshitel havi 10 vagy 15 ezer Ft még 9 évig. Valami nagyon olcsó albérletbe mennék. De nem tudom hogy tudnám megoldani azt hogy segítsek a lakáshitel fizetésében, mivel elmenne a 70 ezer Ft az albérletre + a kajára, szerintem. Valóban megoldhatatlan az hogy elköltözzek?
"Valami nagyon olcsó albérletbe mennék"
Ránéztem a kanizsai hirdetésekre, a legolcsóbb 20 ezer ft-os volt, de az olyan, ahol több embernek adnak ki egy lakást (1-2 diákot keres) De gondolom, Te nem olyenba szeretnél menni, ahol alkalmazkodni kell másokhoz, hiszen akkor nem költöznél el otthonról.
Átlag albérlet (olcsó) 30-40 ezer ft + rezsi. Itt máris kb. elfogyott a másik 30 ezer ft (sok helyen a közös költséget is a bérlővel fizettetik) De akkor miből élnél?
Arról már nem is beszélek, hogy átlag 2, de min. egy havi kauciót is le kellene tenned, tehát indulásnak kb. 100 ezer ft-ba kerülne az első hónap.
A munkád nem tudom, mennyire biztos (általában senkinek nem az), de én semmiképpen nem hagynám el a szülői házat a mai bizonytalan világban, ha módom lenne ott lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!