Hol és milyen lakást vegyek, ha albérletbe akarom kiadni Budapesten?
Szeretnék befektetési célból Budapesten lakást vásárolni.
Albèrletbe adnám ki, elsösorban diákoknak. Kinek milyen tapasztalata van, melyik részen, milyen nagyságú, milyen állapotú lakást érdemesebb keresni, ha max. 9 milliót szánok rá?
Én nem félnék az egyetemistáktól. Akiket otthonról támogatnak azok általában rendesen fizetnek és ha van egy minimális emberismereted akkor látszik rajtuk, hogy milyenek és így általában kárt sem okoznak. Néha buliznak egyet, nagy cucc.
9M körül mondjuk elég nehéz az egyetemhez közeli városrészekben ingatlant venni, talán a 9. kerületben találsz pár kisebb, 35-40 nm körüli új építésűt. Azokat nagyon könnyű kiadni 65-70e környékén.
Helló!
Én ingatlan kiadással foglalkozom. 9M elég kevés, ezért nem fogsz tudni jó haszonnal kiadható lakást venni, pláne nem az egyetemek vonzáskörzetében.
Próbálj meg a XIII. kerületben keresgélni, de inkább a külváros az ami ilyen áron szóba jöhet.
Az viszont nem jó diákoknak.
Sztem gyűjtögess még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!