Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol és milyen lakást vegyek,...

Hol és milyen lakást vegyek, ha albérletbe akarom kiadni Budapesten?

Figyelt kérdés

Szeretnék befektetési célból Budapesten lakást vásárolni.

Albèrletbe adnám ki, elsösorban diákoknak. Kinek milyen tapasztalata van, melyik részen, milyen nagyságú, milyen állapotú lakást érdemesebb keresni, ha max. 9 milliót szánok rá?

#albérlet #Lakásvàsárlás
2015. febr. 13. 03:28
 1/4 anonim válasza:
Pont diákoknak ne add ki. Az én lakásom is ki van adva. Egyszer adtam ki egyetemista fiataloknak, soha többet! Állandóan ment a bulizás, ottalvás, dorbézolás, pedig meg is állapodtunk, hogy mivel csendes, jó környék, zöldövezet, sok nyugdíjassal, nem lesz buli. Nem volt olyan hét, hogy a szomszédlány ne hívott volna, hogy gáz van megint. A haverok, barátnők jöttek-mentek, ki tudja nem volt- vendéglakó is a bejelentetteken kívül. (A rezsi, közös költség miatt írom) Rendesen fizettek, minden hónapban mentem a lakást ellenőrizni, de ez is kevés volt. Szerencsére lejárt a határozott idejű szerződés, amit én nem tettem határozatlanná, így elküdtem őket.
2015. febr. 13. 05:05
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

2013-ban alig lehetett időpontot foglalni előre egy hétre teljes éjszakára, mind teli volt...

2015. febr. 13. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem félnék az egyetemistáktól. Akiket otthonról támogatnak azok általában rendesen fizetnek és ha van egy minimális emberismereted akkor látszik rajtuk, hogy milyenek és így általában kárt sem okoznak. Néha buliznak egyet, nagy cucc.

9M körül mondjuk elég nehéz az egyetemhez közeli városrészekben ingatlant venni, talán a 9. kerületben találsz pár kisebb, 35-40 nm körüli új építésűt. Azokat nagyon könnyű kiadni 65-70e környékén.

2015. febr. 13. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Helló!

Én ingatlan kiadással foglalkozom. 9M elég kevés, ezért nem fogsz tudni jó haszonnal kiadható lakást venni, pláne nem az egyetemek vonzáskörzetében.

Próbálj meg a XIII. kerületben keresgélni, de inkább a külváros az ami ilyen áron szóba jöhet.

Az viszont nem jó diákoknak.

Sztem gyűjtögess még!

2015. febr. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!