Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 2 év együttélés után, persze miután felújítottam a lakását, úgy döntött azt szeretné, ha elköltöznék, mit lehet tenni?
Minden cuccom nála, számla kb semmiről, apokaliptikus lelkiállapotok (a szomszédok a múltkor már azt hitték verem, mert amikor hozzáértem, hogy fejezze be a hisztit elkezdett sikítani mint egy kisgyerek) Nekem 1 millió forintomba fájt az egész buli (a felújítás), ráadásul ennek az egésze hitel. Ő persze már elhitette magával, hogy igazából a nagy részét ő fizette, meg ő csinált egy csomó mindent, közben ez hazugság, én csináltam az egészet.
Hogyan tudnánk szétköltözni anélkül, hogy veszítsek? Mert apám azt mondja hagyjak itt mindent, de sajnos túl sok a veszíteni valóm. Egyébként még lehet vele egy ideig együtt élni, mindenki által jól ismert felszínes, szemétkedős, hamis kapcsolatban.....
Nem látunk bele mennyire az ő és mennyire a te hibád hogy tönkrement a kapcsolat. De most úgy válaszolok, hogy feltétel nélkül elhiszem, hogy ő a ludas inkább és le akarta húzni rólad még ezt a bőrt mielőtt kirak.
Amiről van számla azt fogd és vidd vagy törd össze és tűnj el mire hazaér. örökre és többet ne beszélj vele. Mindenhogyan balhézni fog, józan érvek nem fognak hatni rá sehogy sem. A pénzedet nem fogod visszakapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!