Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm 2 év együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 év együttélés után, persze miután felújítottam a lakását, úgy döntött azt szeretné, ha elköltöznék, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Minden cuccom nála, számla kb semmiről, apokaliptikus lelkiállapotok (a szomszédok a múltkor már azt hitték verem, mert amikor hozzáértem, hogy fejezze be a hisztit elkezdett sikítani mint egy kisgyerek) Nekem 1 millió forintomba fájt az egész buli (a felújítás), ráadásul ennek az egésze hitel. Ő persze már elhitette magával, hogy igazából a nagy részét ő fizette, meg ő csinált egy csomó mindent, közben ez hazugság, én csináltam az egészet.

Hogyan tudnánk szétköltözni anélkül, hogy veszítsek? Mert apám azt mondja hagyjak itt mindent, de sajnos túl sok a veszíteni valóm. Egyébként még lehet vele egy ideig együtt élni, mindenki által jól ismert felszínes, szemétkedős, hamis kapcsolatban.....

2015. jún. 10. 14:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem menj albérletbe és vidd a hűtőd.
2015. jún. 10. 19:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet.... nyugi: bukta van.

"Hogyan tudnánk szétköltözni " - nem. Azt mondta költözz el a lakásából.

2015. jún. 10. 20:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba, tanulópénz, fogd fel ennek, a bosszú rossz tanácsadó, még bajba is kerülhetsz, ha hülyeséget csinálsz. Lépj le, majd máskor jobban figyelsz, milyen embert választasz.
2015. jún. 10. 21:09
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nesze neked a házasság csak egy papír...forever vadházasság! Megérdemelted!
2015. jún. 12. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!