Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm 2 év együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 év együttélés után, persze miután felújítottam a lakását, úgy döntött azt szeretné, ha elköltöznék, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Minden cuccom nála, számla kb semmiről, apokaliptikus lelkiállapotok (a szomszédok a múltkor már azt hitték verem, mert amikor hozzáértem, hogy fejezze be a hisztit elkezdett sikítani mint egy kisgyerek) Nekem 1 millió forintomba fájt az egész buli (a felújítás), ráadásul ennek az egésze hitel. Ő persze már elhitette magával, hogy igazából a nagy részét ő fizette, meg ő csinált egy csomó mindent, közben ez hazugság, én csináltam az egészet.

Hogyan tudnánk szétköltözni anélkül, hogy veszítsek? Mert apám azt mondja hagyjak itt mindent, de sajnos túl sok a veszíteni valóm. Egyébként még lehet vele egy ideig együtt élni, mindenki által jól ismert felszínes, szemétkedős, hamis kapcsolatban.....

2015. jún. 10. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Értsd meg, hogy nem tudsz mit tenni. Ha az ő nevén van a ház, nem maradhatsz a nyakán, mert bármikor kirakathat belőle.

Ha szétvered a házat, téged büntetnek meg.

Tehát egyik ötleted úgy fog végződni, hogy kidobat, a másik meg úgy, hogy még neked kell fizetned.

Ha tudnád bizonyítani, hogy mennyit öltél a lakásba, akkor be tudnád vasalni rajta, de így sajnos nincs esélyed.

A tanulság, hogy minden nagyobb összegről számla kell és a számlákat meg kell tartani. Nemcsak ilyen helyzetekre, de bármi történhet, bármikor szükség lehet rá.

2015. jún. 10. 15:12
 12/24 A kérdező kommentje:

Én most úgy állok hozzá, hogy oké buktam a pénzt, de ugyanennyi ment volna el egy jobb albérletben simán bérleti díjként. 2 év alatt pont 1 millió.

Tehát sokat nem veszítettem.

2015. jún. 10. 15:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Hagyd ott, legyen boldog. Pont ezt akartam írni, hogy lakbérre is elment volna ennyi, szóval kvázi nullán állsz.

Persze rossz érzés lenyelni, tudom. Én a volt barátommal jártam pont ugyanígy. De hát ez van.

2015. jún. 10. 15:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Amikor nincs otthon vigyél el mindent mozdíthatót. Neki sincs róla számlája, hogy az övé lenne.

"Értsd meg, hogy nem tudsz mit tenni. Ha az ő nevén van a ház, nem maradhatsz a nyakán, mert bármikor kirakathat belőle. "

Ez elméletileg így van. De ha be van jelentkezve, akkor hosszú idő, mire hivatalosan kiteteti. És akkor is nehéz kirakni.

2015. jún. 10. 16:08
 15/24 anonim ***** válasza:

"Neki sincs róla számlája, hogy az övé lenne."

Lakásfelújításról van szó. Ha nincs is róla számlája a barátnőnek, arról biztos van papírja, hogy az övé a lakás. Szegény kérdező most hogy szerelje ki mit tudom én, mondjuk a válaszfalakat, vagy hogy vegye ki a kőművesmunkát? Ez nem így működik.

A háztartási gépeket, hasonlókat meg kötve hiszem, hogy számla nélkül vették volna.

2015. jún. 10. 16:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne tanácsoljunk már ilyen butaságot, hogy vigyen mindent, ami mozdítható, mert mondjuk elviszi a tévét, a hűtőládát, a szekrénysort és a barátnő előáll egy számlával, vagy bármilyen papírral, amivel bizonyítani tudja, hogy az övé, akkor az már lopás.

Akármennyire szar is a helyzet, meg bosszantó és igazságtalan, ne tetézzük a bajt!

2015. jún. 10. 16:20
 17/24 anonim ***** válasza:

"Lakásfelújításról van szó. Ha nincs is róla számlája a barátnőnek, arról biztos van papírja, hogy az övé a lakás."

Nem is a csempéről beszéltem. De, mint írta a hűtő is az övé, és arról sincs számla.

2015. jún. 10. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem olvastam. Igen, a hűtőt el lehet vinni.
2015. jún. 10. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Mert attól, hogy amikor együtt voltatok, te felelőtlenül, számla nélkül. önszántadból beleölted a pénzed az ő lakásába, neki kötelessége veled maradni, vagy jogot formálhatsz az ő lakására? Vagy azt szeretnéd, hogy fizessen ki neked mindent?

Egyáltalán nem biztos, hogy szándékosan ki akart használni, nem biztos, hogy tudta előre, nem nem akar majd veled lenni.

Én azért meghallgatnám őt is erről az egészről, így nehéz véleményezni, ha csak a te verziódat olvashatjuk.

2015. jún. 10. 16:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hallgass az apukádra.

Ezt buktad. Hülyeséget meg ne csinálj, mert hamar megreguláz a yard.

2015. jún. 10. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!