Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Erről mi a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? (együttélés, külön kassza)

Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk albérletben már 2 éve. Külön kasszán vagyunk, minden felesbe. Neki nagyon jó a fizetése. Most akar lakàst is venni,na de a lényeg....nekem is van egy vállakozásom de pont a szükséges kiadásokat fedezi. Viszont egyre rosszabul megy és ha visszadnám és elmennék valahova dolgozni akkor az nem lenne elég ( 50.000ft csak a lakbér+ rezsi kaja, stb...) szóval megemlítettem a páromnak hogy úgy néz ki a helyzet hogy nekem ki kell mennem egy kisidőre külföldre dolgozni mert az itteni fizu nem fedezi a költségeimet.A válasza annyi volt hogy ő megvár itthon,nehéz lesz de muszály ha nincs pénzem. Azt még tudni kell hogy már a babával is próbálkozunk 5 hónapja de még nem sikerült :( mondtam neki hogy álljunk le a babaprojektel mert ki kell mennem pénzt keresni de csak amnyi volt a válasza hogy ahogy én szeretném úgy lesz.
2015. jún. 3. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnék így gyereket és hát elég fura a párod hozzáállása.
2015. jún. 3. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lakótárs vagy, akit néha jól megdugaszolnak. Nincs ezzel semmi baj, amíg Te nem képzelsz bele többet.
2015. jún. 3. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha akar lakást venni mért nem mondja, hogy költözz oda, Ott gondolom kisebb lenne a rezsi. Ha ilyen a hozzáállása nem vele próbálnék gyereket vállalni és vissza se jönnék külföldről a helyedben.
2015. jún. 3. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha együtt terveztek jövőt, akkor ezt a minden 50%-ban dolgot kell átgondolnotok.

Amit írtál, az alapján úgy fest, párodnak ez így jó, viszont így közös jövő nem nagyon van.

Nálunk a külön kassza úgy működik, hogy van egy közös számlánk, minden hónapban mindketten ráutalunk X összeget. (Eleinte úgy ment, hogy ugyanannyit, mostanság abban állapodtunk meg, hogy mindenki a fizetése X százalékát - párom sokkal jobban keres, mint én, ezért nem tudunk felesben fizetni mindent.) Ebből megy a rezsi, a lakásba, ha kell valami, kaja, stb... a maradék marad mindenkinek a saját számláján, azzal azt csinál, amit akar.

Kevesebbet teszek ugyan be a közösbe, de cserébe ott a főzés, házimunka, stb. Szerintem egál. :)

Nálunk bevált.

2015. jún. 3. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze azt mondta hogy költözzek a lakásába és így nincs albérleti díj, de ha elmennék szülni és csak minimális pénzem lesz gyesnél 28000ft az semmire nem elég.
2015. jún. 3. 15:58
 6/7 Missi_Key ***** válasza:

...és ezzel mi a problémád?

már az is baj ha hagyja hogy saját döntéseid legyenek? :D

gondolom nem akar eltartani és örül hogy fejlődni próbálsz.

viszont lehet a babát csak miattad akarta eddig is.

2015. jún. 3. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
5 hónap? Az semmi, ismerősömék másfél éve a természetre bízzák a dolgot, és most alig két hónapos terhes a leányzó, szóval ezért ne aggódj :)
2015. jún. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!