Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
nem
de a faterod se 100-as,ha ezt teszi,engedi
Nem papucs, csak ha felhozza anyumnak akkor az meg kitalál minden hülyeséget és ezt én is tapasztalom, mert velem is ugyan ezt csinálja. Nálunk a családban szinte tilos véleményt mondani, mert anyám nem képes elviselni, ha nincs igaza és ha nincs akkor is elhiteti magával, hogy igaza van. Ha meg valaki megmondja a véleményét a tesóim közül például, akkor az meg büntetést kap, hogy mit képzel magáról. És apu is hiába vitatkozik anyuval, nem ér el semmit. Szóval azért nem mond már inkább semmit, mert csak a 2-3 órás veszekedéstől kíméli meg magát.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hat ez nagyon nem normalis.de nekem is van ilyen ismerosom
ok valassal oldottak meg :/
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Fogalmam sincs, mit csinál azzal a pénzel anyukám. Főleg azért nem értem, mert van, hogy a hónap vége felé tőlem kér pénzt meg van, hogy elküld engem vásárolni 2-3 ezer forintért saját pénzemből és csak a kövi hónap családiából adja vissza nekem. Sokszor volt már rá példa, hogy 4-5 ezer forintot is elkért tőlem a hónap végén úgy hogy apum összes keresete nála van meg ugye a sajátja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!