Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Apukám több,mint 200 ezer forintot keres egy hónapban és anyukám még 100-at se és anyukámnál van az a pénz is, amit apum megkeres és apumnak minden hónapban ad 5 ezer forintot "zsebpénznek" és többet nem. Múltkor apu kért tőle egy ezrest és nem adott neki arra hivatkozva, hogy már megkapta a "zsebpénzét". Elég sok konfliktus van közöttük emiatt és én teljesen megértem apumat, mert sokkal több pénzt hoz haza, mint anya és 5 ezer forintot lát csak belőle. Szerintem ez nagyon gáz anyukám részéről.

2015. máj. 24. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem az, apád egy papucs.
2015. máj. 24. 17:01
 2/10 RRR ***** válasza:
100%

nem

de a faterod se 100-as,ha ezt teszi,engedi

2015. máj. 24. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Mother of God!
2015. máj. 24. 17:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem papucs, csak ha felhozza anyumnak akkor az meg kitalál minden hülyeséget és ezt én is tapasztalom, mert velem is ugyan ezt csinálja. Nálunk a családban szinte tilos véleményt mondani, mert anyám nem képes elviselni, ha nincs igaza és ha nincs akkor is elhiteti magával, hogy igaza van. Ha meg valaki megmondja a véleményét a tesóim közül például, akkor az meg büntetést kap, hogy mit képzel magáról. És apu is hiába vitatkozik anyuval, nem ér el semmit. Szóval azért nem mond már inkább semmit, mert csak a 2-3 órás veszekedéstől kíméli meg magát.

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. máj. 24. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Hat ez nagyon nem normalis.de nekem is van ilyen ismerosom

ok valassal oldottak meg :/

2015. máj. 24. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Piszkos egy természete van anyádnak, meg tudom érteni, a én anyámnak is nagyon rossz a természete. A te anyukád félti a pénzt. A egy dolog, hogy a nő a házasságban a "kassza", úgymond, de annak semmi értelme, hogy kuporgatja a pénzt, azt meg sajnálom, hogy édesapádnak nem jut belőle. Egy embernek vannak szükségletei, ha más nem, 10-15 ezer forintot lehetne magára/rátok költeni ennyi fizetésből. Az pedig helyes, hogy nem veszekszik. Próbáld meg vigasztalni, állj mellette, érezni fogja. :) Még esetleg annyit lehetne tenni, ha a szép szó nem használ, hogy nem adja oda az egész fizetését, hanem elrak valamennyit.
2015. máj. 24. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az apukád helyében ezt nem hagynám, beszélj az apukáddal és mond meg neki,hogy ne engedje,hogy kihasználja anyukád ! Egyébként anyukád mit csinál azzal a sok pénzel ? Normális dolgokra költi ?
2015. máj. 24. 17:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Fogalmam sincs, mit csinál azzal a pénzel anyukám. Főleg azért nem értem, mert van, hogy a hónap vége felé tőlem kér pénzt meg van, hogy elküld engem vásárolni 2-3 ezer forintért saját pénzemből és csak a kövi hónap családiából adja vissza nekem. Sokszor volt már rá példa, hogy 4-5 ezer forintot is elkért tőlem a hónap végén úgy hogy apum összes keresete nála van meg ugye a sajátja is.

2015. máj. 24. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez nálunk abszolút lehetetlen lenne. Egy felnőtt ember be tudja osztani a pénzét. Keresek 400 fölött havonta, de ha látnék belőle havi 5ezret, akkor tuti nem dolgoznék semennyit.
2015. máj. 24. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm faterja is ezt csinálja, de ő a szerencsejáték függőségről szokott le így.
2015. máj. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!