Mit gondoltok azokról akik elköltöznek külföldre és fél év után már angolnak/németnek/osztráknak vallják magukat?
"Gondolom az ilyenek a kinti kollégáik/ismerőseik körében azért nem mernek ilyeneket hangoztatni, mert jobb esetben kiröhögik, rosszabban megverik őket."
Nem, azért mennek pont ki, mert az nem Magyarország, ott ilyenekért nem vernek meg és nevetnek ki embereket. Ez itthon divat.
Akik ezt teszik, sohasem voltak igazán magyarok.Szóval, nem kár értük.
Egy magyar mindig magyar marad bárhova is kerül.
"Rajtam ne röhögjenek,hogy hülyék közül jöttem."
Pedig jogos lenne a derültség.
De a kérdéshez: röhögök rajtuk. Fél év után nem fogja tudni a nyelvet sem anyanyelvi szinten, a helyiek sosem fogják született angolnak/friccnek/labancnak elfogadni, legfeljebb majd a gyerekét. Szánalmasnak tartom, kint mosogat fél éve, de ő már angolul/németül álmodik, ő sosem tartotta magát magyarnak, de azért magyar fórumokon átkozódik a hazája ellen naponta. A Határátkelő fórumon lehet olvasni sok ilyen elmésséget.
Egyébként én is külföldön dolgozom. Kell a pénzük, mert történelmileg úgy alakult, hogy ott magasabbak a bérek - nem tegnap óta - de amúgy magyar vagyok és le sem tojom a labancokat - én ott vagyok érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!