NEM Jobbikosok! Mi a gond az ország gazdaságával? Miért alacsonyak a bérek? Miért szar az életszínvonal? Hogyan lehetne ezt javítani? Mi a megoldás? Van hibás?
Én jobbikos vagyok és egyetértek velük. Noh de mivel annyit szidjátok a jobbik programját és mondanivalóját, hogy kíváncsi lettem, hogy mi a jó megoldás? Mert az nem járja, hogy osztani tudtok, de megoldást javasolni nem.
Szóval, megírjátok, hogy mi lenne a megoldás mit kellene tenni? Nem tiltom ki innen a többi jobbikost, de kérem, hogy hagyjuk szóhoz jutni a többi párt szimpatizánsait is most itt, had beszéljenek ők.
Köszönöm!
(abban az esetben ha nem szülenek értelmes válaszok ide, nem tudnak alternatív megoldásokat javasolni a többiek ami nem köthető a jobbik elgondolásaihoz, akkor kérem a többi jobbikost, hogy mentse el a kedvencek közé ezt a kérdést, és minden témába illessze majd be ahol a jobbik programját szidják magyarázat nélkül)
most nem vmi jó az élet, bár a világ 40 leggazdagabb országában még bent vagyunk így is, de a jobbikkal még sz@rabb lesz.
hogy miért?
túlságosan baloldali a programja, ellenzi a külföldi tőkét, amint tapasztaltuk ez a rendszer nem vált be 1948-tól 1990-ig. de teljesen nonszensz ilyenen vitatkozni, egy 10-15 esetleg 20 %-os párt miatt.
arra kérek mindenkit, hogy akár jobbikos akár nem, de ne rontsa el a kérdést azzal, hogy beír marhaságokat, itt egy lhetőség, hogy ha tleg nem tud semmit a másik oldal, akkor tisztességesen legyőzzük őket vitában érvelésben.
Ha pedig tudnak mondani értelmeset, akkor le a kalappal és tiszteletem az övék.
"fejleszteni kéne a sportot! több stadiont és több sportolási lehetőséget biztosítani mindenhol! karate, foci, kézi, röpi, gokart stb."
ettől mi lesz jobb? a fejlesztés pénzbe kerül, az embereknek pedig nincsen pénze minden alkalommal bent szurkolni és költekezni, így miért lendülne ettől föl az ország színvonala?
most nem vmi jó az élet, bár a világ 40 leggazdagabb országában még bent vagyunk így is, de a jobbikkal még sz@rabb lesz.
hogy miért?
túlságosan baloldali a programja, ellenzi a külföldi tőkét, amint tapasztaltuk ez a rendszer nem vált be 1948-tól 1990-ig. de teljesen nonszensz ilyenen vitatkozni, egy 10-15 esetleg 20 %-os párt miatt.
" most nem vmi jó az élet, bár a világ 40 leggazdagabb országában még bent vagyunk így is, de a jobbikkal még sz@rabb lesz.
hogy miért?
túlságosan baloldali a programja, ellenzi a külföldi tőkét, amint tapasztaltuk ez a rendszer nem vált be 1948-tól 1990-ig. de teljesen nonszensz ilyenen vitatkozni, egy 10-15 esetleg 20 %-os párt miatt."
rossz válasz, nem erről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!