Vannak ISIS terroristák a menekültek között?
Először is az Iszlám Állam (röviden:ISIS), nem az iszlám vallást képviseli. A kettő nem ugyanaz. Az egyiknek van körülbelül százezer hívője, a másiknak meg 2,3 milliárd. Ahogy a magyar gárda és betyársereg, illetve a hvim nem reprezentálja a magyar népet (legalábbis remélem). A US Army nem képviseli a kereszténységet. A Volksfront nem képviseli a németeket. ÉS az ISIS cselekedeteit sok muszlim gusztustalannak tartja, de gondoltam amúgy, hogy sok muszlim ember riport közben csak a levegőben beszél, mert nem vagytok képesek felfogni.
Hallod, az összes muszlim ember egy agresszív terrorista lenne, már te sem élnél. És ha pl. én muszlim lennék, akkor én menjek és gyújtsam körbe az összes szomszéd házát, mert nem abban hisz amiben én? És hogy lehet az hogy az összes muszlim nem támad meg ateistát akkor, ha a te álláspontod szerint agresszívok?
A keletin, a nyugatin történt fenyegetőzések miatt, szegedin történt esetek miatt akkor azt mondhatom, hogy akkor ti sem vagytok különbek a lázadó menekülteknél. Ennyire logikátlan az álláspontotok.
A debreceni lázadás pedig a migránsok között történt. De vallási dolgokról fölösleges beszélni, mikor mo-n több millió ateista van. Szerintem.
Mi kerül sokba az államnak? Félmilliárdot költöttek menekültek elleni kampányra ezek után szeretnéd, hogy a magyarokra költsék? Az a pénz már elrepült.
A többire inkább nem válaszolok. Itt van egy női honfitársad, aki önként vette fel az iszlám vallást. Nem fogok válaszolni helyette.
"Mersinben a keresztmedálos nyakláncomat állandóan az ingem alatt hordtam. Itt szembesültem azzal, hogy a menekültek nagy része nem politikai, etnikai vagy vallási okokból hagyta el hazáját, ellenkezőleg, különféle szélsőséges és terrorszervezetek tagjai, szimpatizánsai. Ez kiderült nemcsak a ruhaviseletükből, a szakállukból, a fejkendőkből, hanem a kihangosított okostelefonokon hallgatott indulókból, zenékből is. Én azt hittem, hogy javarészt keresztényekkel, mérsékelt szunnitákkal, alavitákkal fogok találkozni, de nem. A szélsőségesek családtagjai, asszonyai Európa felé veszik az irányt, a fanatikusok, a harcos férfiak idemennek, aztán úgymond haza."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!