Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak ISIS terroristák a...

Vannak ISIS terroristák a menekültek között?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 17:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel azokat se engedjük be, akik vízummmal, meg mindeféle szir-szarral jöttek. Mert a terroristák nem fognak 1 hónapig gyalogolni. Ha jönni akarnak, akkor eladnak pár fegyvert és vesznek egy autót, vagy felszállnak egy repülőre. Tudod, fuc k logic.

Az ember nem fog fölöslegesen gyalogolni, mikor van más megoldása is.

A gyűlöletkampány meg jól működik, jól uszít a kormány, tehát mo jól teljesít természetesen. Most vertek meg egy szegedi lányt Szegeden. És az a poén, hogy mi külföldiek szörnyülködünk ezen a legjobban. A legtöbb magyar válasza: "Miért nem tartotok máskor ilyen jellegű demonstrációt?". Gratulálok!

Részeges pálinkás disznóevők, mehettek Szíriába költözni, megnézni milyen ott lakni. Merthogy törökországban majdnem befogadtak 5-6 millió szír menekültet, bulgáriában és szerbiában meg nem fogja tudni az apa eltartani a családját havi 300-450 euróért. Mo is csak egy tranzitország, meg lehet nézni a mostani tescos kerítést a szerb határon, már szét is verték. Ennyit ér. A kormány pedig már több mint félmilliárdot költött mindenféle plakátra, kerítésre. Azt nem lehetett véletlenül másra költeni? Mert ugyan..ugyan senki sem hibáztatja a pénzkidobásért a kormányt.

Meg hiába mondom, hogy ha megnyitnák a határokat akkor egy darab menekült nem lenne, lehet hogy csak 2-3 napig pihenne itt, de továbbállna! De nem ráadásul áram kell a kerítésbe, meg kivégző osztag. Mert ugye ez a legerkölcsösebb és leghelyesebb megoldás persze. De miért menekült miért telepedne le itt? Hallottam olyan esetről, akinek magyar állampolgárságot és letelepedést biztosítottak volna, de visszautasította. Meg ha az itt tanultak elmennek ebből országból, akkor menekült miért dolgozna itt havi 100 ezerért? Még rezsi sem jön ki belőle, de még egy normális autó sem.

Ti csak zsidózni, meg a muszlimokat terroristázni tudtok, mert csak erre telik. A románokat meg a szlovákokat fújolni meg köpni, de a többi szomszéd sem marad ki ebből. És ennyi, ezeket legalább én nem a hírekből szedem.

Akkor ti kiket fogadnátok be a népek között? Mert nincs olyan nincs olyan ország ahol nincsen külföldi ember. Tán ha visszamentek az őskorba mamutra vadászni, akkor megoldódik (talán) a bevándorlóprobléma. Vagy egyáltalán találkoztatok már menekültekkel? Vagy ez is olyan mint máskor, hogy elég otthon görnyedt háttal lapozgatni a neten olvasni a menekültekről? De mindegy, mert a magyar emberek többsége mindig is olyan volt, hogy takarodjon haza a bevándorló. Szerintem meg egy külföldi ember sokkal hálásabb, mint egy magyar (nagyobb részben természetesen). És ezeket én több szituációval is támasztani tudom. Szintén nem médiahír.

Erről ennyit! Magyar ember vándorolhat ugye akárhova, de ha mo-ra jön egy bevándorló az már baj. És ez szerintem elég gáz mentalitás.

Na szevasztok mostmár!

2015. júl. 25. 09:30
 32/45 anonim ***** válasza:
48%

"Mert a terroristák nem fognak 1 hónapig gyalogolni. Ha jönni akarnak, akkor eladnak pár fegyvert és vesznek egy autót, vagy felszállnak egy repülőre. Tudod, fuc k logic."

És akkor mindenki látná, hogy ezek nem menekültek. Fuck logic.

"Részeges pálinkás disznóevők"

De a gyűlölködők mi vagyunk.

"mehettek Szíriába költözni, megnézni milyen ott lakni."

Nem kell ahhoz Szíriába költözni, megteremtik nekünk itt helyben a "menekültek".

"Akkor ti kiket fogadnátok be a népek között? Mert nincs olyan nincs olyan ország ahol nincsen külföldi ember."

Aki civilizált országból érkezik, azt befogadnám. Tehát pl. Afrika és Közel-Kelet kizárva.

2015. júl. 25. 09:45
 33/45 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz Szíriába költözni?

Igen, itt mo-n is olykor beköszön egy rpg rakéta, bombázzák a házakat, lefejezik a civileket. Ugyan..ugyan, majd álmodba talán. Jól átmosta fejed a gyűlöletkampány.

2015. júl. 25. 10:07
 34/45 anonim ***** válasza:

Senki sem választja meg mibe születik bele! Szóval valakit azért kitaszítani, mert ott született nem kis rasszizmusra és általánosításra utal, de ugye ti mindig problémáztok valamin.

Most én pl. a szegedi és keleti esetekből kialakulhat egy szép kép rólatok, csak ugye én nem vagyok ÁLTALÁNOSÍTÓ FA, ha érted mire gondolok.

Én se akartam ebbe országba születni, itt tanulni és ezt a nyelvet beszélni. Most ez én hibám szerinted? Mintha ha az én hibám lenne, de nem is fogok itt maradni, majd szépen a gyűlölet fogja ezt az országot, süllyedő hajót elsodorni. Ti biztosan születéseitek előtt érintőképernyős monitoron kiválaszottátok, hogy hol akartok születni :D

2015. júl. 25. 10:16
 35/45 anonim ***** válasza:
48%

"Nem kell ahhoz Szíriába költözni?

Igen, itt mo-n is olykor beköszön egy rpg rakéta, bombázzák a házakat, lefejezik a civileket. Ugyan..ugyan, majd álmodba talán. Jól átmosta fejed a gyűlöletkampány."

Még pár év, és így lesz.

"Most én pl. a szegedi és keleti esetekből kialakulhat egy szép kép rólatok, csak ugye én nem vagyok ÁLTALÁNOSÍTÓ FA, ha érted mire gondolok."

Kérdezz meg pl. egy debrecenit, hány hasonló esetről tud!

"Én se akartam ebbe országba születni, itt tanulni és ezt a nyelvet beszélni. Most ez én hibám szerinted?"

Nem, de az, hogy gyűlölöd a magyarokat, már igen.

2015. júl. 25. 10:21
 36/45 anonim ***** válasza:
Te meg a menekülteket gyűlölöd, az meg a te hibád. Ennyi erővel! Inkább menekültek mellé állok, mint magyarok mellé! :) Bocsi.
2015. júl. 25. 10:39
 37/45 anonim ***** válasza:
48%

A menekülteket nem gyűlölöm, csak a menekültnek nevezett terroristákat, élősködőket és bűnözőket. Márpedig a "menekültek" túlnyomó része ezek közül valamelyik kategóriába beleesik.

Te pedig remélem, nem nevezed magad magyarnak.

2015. júl. 25. 10:43
 38/45 anonim ***** válasza:

""Nem kell ahhoz Szíriába költözni?

Igen, itt mo-n is olykor beköszön egy rpg rakéta, bombázzák a házakat, lefejezik a civileket. Ugyan..ugyan, majd álmodba talán. Jól átmosta fejed a gyűlöletkampány."

Még pár év, és így lesz. "

Nevetséges vagy! Majd meglátjuk. De előtte azért lett volna ez a merénylet egyébként, mert magyar katonák kurdisztánba mentek. Hol halt meg magyar katona, hol volt merénylet mo-on? Persze volt hiszti tömegével, de magyar katona még csak nem is harcolt, nem halt még egy darab sem.

2015. júl. 25. 10:43
 39/45 anonim ***** válasza:
54%

# 31 Ismered te Magyarország történelmét? Lefogadom, hogy nem. Magyarország volt mindig is az a hely, ahol a legtöbb kisebbségben élők voltak. Nagyrészt emiatt is szívta meg az ország. ( Trianon )

A mostani kisebbségnek is lassan több joga lesz, mint a Magyarnak. Könnyű a külföldieknek pofázniuk, meg köpködniük Magyarországra. De élnél csak itt 1 évet.

Számomra, a muzulmánok fenyegetést jelentenek. Agreszív, kiszámíthatatlan nép. A nőket kutyába veszik, a keresztényeket üldözik, megvetik lenézik, a keresztény nőket, mivel gyaurok, és fedetlenek, k..ának nézik, és megerőszakolják.

Ne istensíd csak itt nekem. Le...rom, hogy csak átvonulnak. Át ja. Ami az országnak rengeteg pénzébe kerül. Amiből, a mély szegénységben lévő Magyar családoknak lehetne segíteni, és nem egy olyan népet,akik mindenkit megölnének, mert más a vallása!

2015. júl. 25. 10:51
 40/45 anonim ***** válasza:
48%

Magyarországon MÉG nem volt merénylet, de pl. Spanyolországban meg Angliában volt, az iraki háborúban való részvétel miatt. Csak a szerencsének köszönhetjük, hogy nálunk még nem robbantottak, de ha elég IS-tag érkezik, majd fognak itt is.

Irakban egyébként haltak meg magyar katonák, csak szólok.

2015. júl. 25. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!