Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak ISIS terroristák a...

Vannak ISIS terroristák a menekültek között?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 17:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

Ja és pontosan látszódik amit írtam, mert megjegyzést tettél rájuk. Nem tudom No-ban vagy Belgium volt e ilyen eset.

Köszönd a kétszínű és össze-vissza hazudózó miniszterelnöködnek,illetve a túlzsúfolt szarhelynek ezt az esetet.

Az összes szélsőjobbos nagyon buta ember. Lehet hogy most rájuk vagytok büszke, de bennük mégnagyobb sötétség lapul....egy riportban egy arcát nem vállaló náci elkezdte a bevándorlókat és a menekülteket összemosni a romákkal, de úgy hogy a romákat Indiából jövő bevándorlónak mondta, akik kunyeráltak az anyjától. Amikor azt mondta ő szír menekültre gondolt és kérdezte meg másodszor az "einstein agyúvbarátunktól". Mondta "ja, hát nem."

Ennyit róluk. Éljetek csak nyugodtan a média híreíből. Az való nektek. Én meg majd eljutok szaudiba, katarba, meg emiratusokba. CSILLOGÁS PLS *-* ♥♥♥♥

2015. júl. 18. 23:35
 22/45 anonim ***** válasza:
48%
Akkor mennyél, és nyald ki a a keleti barátaid! És igen primitívek, mert az ISIS katonái is onnan valóak, és látod miket művelnek, érdekes ők tele vannak háborúval, itt lejátszódott kicsiben az egész! Buták ezek, és örüljenek hogy nem lettek fejbelőve, nem hogy még síránkozzanak hogy mit kapnak a MI pénzünkből!
2015. júl. 19. 11:28
 23/45 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel nagyon nagy csőbe húztad magad. "az ISIS katonái is onnan valóak, és látod miket művelnek, érdekes ők tele vannak háborúval, itt lejátszódott kicsiben az egész! Buták ezek," Magyar szélsőségek is vannak, nemrég megvertek egy szír menekültet, aztán a keletin megfenyegettek embereket, hát te is az ő fajtájukból származol, te is aggresszív butasegg vagy akkor! Ennyi erővel! Csak ugye neked még van ugye nektek itt van a pride is, mehetsz akkor oda is nyalni :)

Pénzes dolog meg nagy baromság, mert mindig nagy tömeghiszti van "hogy jajjj.. a mi pénzüünkből megy". hát a SZART

Ő ellátásaikat az állam tartaná el, bezzeg csak a sötét oldal rinyál ezen, mások meg le se szarják, pedig van olyan hely, ahol csak egy ember dolgozik a családban.

És ha pl. valaki szír lenne, miért kellene azonosulni az ISIS-el? Talán, mert a honfitársa! Haggyukmár, akkor az egész szerb népet a mészárlás miatt lehetne elítélni. ÉS a magyarokat is lehetne a pride, a betyársereg, magyar gárda, jobbik miatt azonsítani csak én nem avgyok egy általánosítő FA. Buta vagy (és sajnos lehet nem csak te), ezért vagyok itt egy "troll", mert nem tudják az agyukat használni. Előtte sem gondoltam volna, hogy a gyakorin magas lenne a színvonal...

2015. júl. 19. 16:22
 24/45 anonim ***** válasza:
2015. júl. 19. 16:45
 25/45 anonim ***** válasza:
48%
Igen, ede itt néhány ember csak, és azért nincs itt agyonlőve senki, ott meg több százezren, és öldösnek! Menj, nyald ki a barna barátaid, meg a jogvédőidet, takarítsd ki a többszörös gyilkos celláját, kapd be, majom!
2015. júl. 19. 22:36
 26/45 anonim ***** válasza:

He? Kik öldösnek? Pont háború elől menekülnek civilek, nem terroristák ők :D

Ja szóval mostmár tudom---> muszlim=terrorista szóval a menekültek is öldösnek és többszörös gyilkosok jönnek ide. Hát ja, ebben is van azért egy logika... Most is csak a vallásukat védték, és felgyújtottak egy kukát, erre az azt mondták köztük te is, hogy az országot verik szét :D :D

Végülis tőlem egy darab szaros kuka jelképezheti mo-t, de pont azért menekültek a menekültek, mert akartak öldösni embereket

Ja és nem csak arabok muszlimok, hanem indiaiak, indonézek, pastuk, kurdok, törökök, malájok (tudod, a sárga csíkszeműek a te intelligenciaszintedhez mérten szólva).

Azt az hiszed, hogy jajj ezzel most megmozgatsz, hogy mondtál rám valamit, holott ÉN AKARTAM! HEHE

Kis butus :D

Nem tudom, hány éves vagy, de én 24, és nagyon remélem, hogy te fiatalabb vagy nálam :)

2015. júl. 20. 10:43
 27/45 anonim ***** válasza:
*pont azért menekültek a menekültek, mert NEM akartak öldösni embereket
2015. júl. 20. 10:44
 28/45 jason89 ***** válasza:
Hülyeség az egész már bocsánat,az egész csak poltikai fogás ,kellet egy ellenséges kép és ök kapora jöttek .bevándorlokse szentek de ök is emberek csak családjukat a gyerekeiket akkarják jobb élethez jutatni.bevándorlok új lenyomat fénykép jó ött lett de miért háborotnak fell bevándorlok ezen ha ezt a két dolkot kérik tölük?,hogy europába lépsenek.olasz emberek fel vannak háborotva mert aki keresmunkát és találna azt elveszi bevándorlo kevesebb pénzért ,mi történik ki irja europa closed vagyis zárva ?
2015. júl. 22. 23:02
 29/45 anonim ***** válasza:

Azért kissé elgondolkozok azon, mi van ha nem egy kis semmiségen, egy biblián vesznek össze.

Ha nem is a menekültek közt, de bármikor lehet bárhol terrorista. A határ nyitva.

2015. júl. 25. 01:03
 30/45 anonim ***** válasza:
#26 Ki ellenőrzi, hogy a "menekültek" között nincsenek IS-tagok?
2015. júl. 25. 07:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!