Vannak ISIS terroristák a menekültek között?
"nem tudni de az hogy csak erős agresszív férfiak jönnek ide az felettébb érdekes! lásd debrecent"
Összeverekedett két ember, ami tömegverekedéssé fajult, és máris mindenki agresszív? Ugye csak ugratsz?
Varacskos Vadmalac
10:30-nál a zászló nem tudom melyik ország százlaja,de az pisztos hogy nem isis százló ki a paprika jancsik?,debreceni táborban történtek egyik elvete a másik biblijáját amiat robbant ki eza kis csetepaté .
,,de az pisztos hogy nem isis százló ki a paprika jancsik?"
Teljesen ,,pisztos" vagy benne hogy nem az isis ,,száz ló" a ki a paprika jancsi? Mert perintem ők a ki a paprika jancsik.
Az volt, hogy az egyik török migráns elvette egy másik migráns Koránját, azzal elfutott egy szobába és megtaposta. De ők utána szaladtak, rátámadtak, majd tömegverekedés (A MIGRÁNSOK KÖZÖTT) és tüntetés lett belőle. Ennyi. És egy kuka felgyújtása nehogy már egyenlő legyen az egész ország szétverésével.
És az a zászló az Pakisztán zászlaja, egy muszlim zászló. Az isis zászló fekete színű.
Az a baj, hogy ha 10 évig béke jönne, akkor is a magyar ember panaszkodna a migránsokra :S
És a magyar emberek többsége soha semmit nem mond a saját népéről, csakhogy szép, jó, keveset bűnözik és becsületes... aha, biztos nem hallottatok arról a 14 és 15 éves gyerekről akik diszkó után megakartak erőszakolni egy 23 éves lányt...
Mindig másokat tudtok ócsárolni, legyen az európai (pl. román,szlovák, osztrák stb), ázsiai vagy afrikai.
Induljatok először inkább magatokból! Mert én akárhol láttam nem láttam sosem, hogy bárki is megjegyzést tett volna más népre, undorító, és gusztustalan, elavult általánosításokkal.
És pont ez a baj, hogy nem ismered a muszlim embereket, pl. Németországban elég sok van, akik között elég sok normális ember van. Magyar ember meg ugye kitaszít mindenkit, és marad ez a fos, és túlzsúfolt menekülttábor muszlimokról magyarok alkotott képe pff...
Ez vallási kérdés. Szerintem nem buták meg primitívek hanem komolyan veszik a vallásukat. Háború pedig az isis miatt akik miatt menekültek el.
Tudod, a charlie hebdonál sem védte mindenkiva karikatúristákat, de terroristák mögé sem állt a muszlimok többsége.
De nyilván a magyar ember lassan már csak egy töredéke vallásos, így vallásról szóló hírekről flös beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!