Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne megoldani a...

Hogy lehetne megoldani a cigány problémát, hogy ő is hasznos elemei legyenek a társadalomnak?

Figyelt kérdés

Szerintem már gyerekkorba hatni kellene rájuk, bár hiába próbálják a tanárok, ha otthon a nyomort kapja és látja !

Ebben fog felnőni és ezt fogja követni!

Az "út a munkához" meg hasonló kormány projektekkel nem mennek már semmire, mert a 20 éves cigánynak már nem lehet és fölösleges elmagyarázni, hogy tanuljon és dolgozzon !

Mi lenne akkor a megoldás ?

2010. márc. 4. 12:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok, csak reálisan gondolkodok. 3x írom le, hogy bár kérdezted mi az én megoldásom, de szartál rá, ezek után mit vársz?
2010. márc. 4. 15:33
 32/38 anonim ***** válasza:
25%
Tőled semmit. Mondtam. Ha akarsz, gyere, ha nem, nem, de tovább ezekre nem reagálok.
2010. márc. 4. 15:48
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

a vitátokon is ilyen leszel? hogy a másik véleménye nem érdekel?:) hosszú életűek lesztek így:D

gratula!

nahh, kérlek folytassunk már le egy értelmes érveléses vitát, hogy miért írtam hülyeségeket!:)

bele kell tanulnod, hisz a vitakörötökben nem lehet eljátszani majd, hogy aki mást mond mint ami neked tetszik, akkor bedurcizol.. "Macskacicó"

2010. márc. 4. 15:55
 34/38 anonim ***** válasza:
52%
Drága egyetlen ártatlan gyermekem, ez a továbbiakban a TE gondod!
2010. márc. 4. 15:58
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem gond, hogy te pofára esel, mert képtelen vagy kommunikálni, értelmesen vitázni, bocs.

bizonyítottad, hogy alkalmatlan vagy a vitára a témában.

2010. márc. 4. 16:02
 36/38 baranyi kálmanné ***** válasza:
90%
Én roma vagyok én azt, láttam a szüleimtől,és a nagyszülőktől hogy dolgoznak.Én ugyan úgy dolgozok.És arra nevelem a 18 éves fiamat is hogy tanuljon.De mostani korosztály az mit, látt a szülőktől nem dolgoznak.Szóval nem mindegy ki hova születik.
2010. márc. 4. 17:36
 37/38 anonim ***** válasza:
47%
nah "Macskacicó": hogy áll a kis fórumotok? megváltjátok az országot?
2010. márc. 9. 14:22
 38/38 anonim ***** válasza:
Rocket launcherrel. Trágyaként még hoznának is némi haszont.
2012. aug. 22. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!