Hogy lehetne megoldani a cigány problémát, hogy ő is hasznos elemei legyenek a társadalomnak?
Szerintem már gyerekkorba hatni kellene rájuk, bár hiába próbálják a tanárok, ha otthon a nyomort kapja és látja !
Ebben fog felnőni és ezt fogja követni!
Az "út a munkához" meg hasonló kormány projektekkel nem mennek már semmire, mert a 20 éves cigánynak már nem lehet és fölösleges elmagyarázni, hogy tanuljon és dolgozzon !
Mi lenne akkor a megoldás ?
a vitátokon is ilyen leszel? hogy a másik véleménye nem érdekel?:) hosszú életűek lesztek így:D
gratula!
nahh, kérlek folytassunk már le egy értelmes érveléses vitát, hogy miért írtam hülyeségeket!:)
bele kell tanulnod, hisz a vitakörötökben nem lehet eljátszani majd, hogy aki mást mond mint ami neked tetszik, akkor bedurcizol.. "Macskacicó"
nekem nem gond, hogy te pofára esel, mert képtelen vagy kommunikálni, értelmesen vitázni, bocs.
bizonyítottad, hogy alkalmatlan vagy a vitára a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!