Hogy lehetne megoldani a cigány problémát, hogy ő is hasznos elemei legyenek a társadalomnak?
Szerintem már gyerekkorba hatni kellene rájuk, bár hiába próbálják a tanárok, ha otthon a nyomort kapja és látja !
Ebben fog felnőni és ezt fogja követni!
Az "út a munkához" meg hasonló kormány projektekkel nem mennek már semmire, mert a 20 éves cigánynak már nem lehet és fölösleges elmagyarázni, hogy tanuljon és dolgozzon !
Mi lenne akkor a megoldás ?
a felnőtt cigányokat rá kell venni a munkára, ezt úgy érted el, hogy nem kap segélyt csak ha dolgozik, vagy több pénz járjon ha dolgozik.
megkapja a lehetőséget a választásra, hogy dolgozik, vagy helyette bűnözik. (hú jobbikos létemre mennyire liberálisan tudok ám írni figyelitek?:) )
Ha a rablást választja, akkor nincs megélhetési bűnözés, hisz ő választotta, mehet a dutyiba. Noh de itt jön a következő probléma, a börtön.
Át kell alakítani a börtönöket, egyrészt, hogy ne lazulni járjanak oda, illetve nem megadni a lehetőséget, hogy ott gyúrjanak, izmosodjanak.
Önfenntartó börtönök kellenek, tartsák el magukat a rabok, persze ha kiküldöm őket követ törni, akkor az valahol szintén erősödés, de ennyi még belefér.
Jelenleg az adófizetők fizetik a cigányok segélyeit, támogatásait, amivel ők visszaélnek.
Az adófizetőktől fognak rabolni-lopni.
Ha börtönbe kerülnek, akkor az adófizetők pénzén nyaralnak bent a dutyiban, ahol jól kiépítik a kapcsolataikat, kigyúrják magukat.
Kijönnek és folytatják tovább, hogy a cigány vajda szavait idézzem "Terminátorként".
12:45-nek: Tökéletesen igazad van! Én sem írhattam volna jobbat!
12:50-nek: Miért, Te adnál cigánynak munkát? Te beengednéd a lakásodba, akár kőműves, akár vízvezeték szerelő? Persze ez a az előítélet! De vajon miért van ez így? És már több évtizede? Azt hiszem, a cigányok mindent megtettek azért, hogy ílyen kép legyen róluk! Magyarországon elég sok nemzetiség él. Mondj egy másikat a cigányon kívül, akikkel gond van!
Utolso!
Nem teheted meg. Es ezzel megoldas sem lesz. Ez a baj, hogy ebben latjak a megoldast sokan, pedig ez csak beszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!