Hogy lehetne megoldani a cigány problémát, hogy ő is hasznos elemei legyenek a társadalomnak?
Szerintem már gyerekkorba hatni kellene rájuk, bár hiába próbálják a tanárok, ha otthon a nyomort kapja és látja !
Ebben fog felnőni és ezt fogja követni!
Az "út a munkához" meg hasonló kormány projektekkel nem mennek már semmire, mert a 20 éves cigánynak már nem lehet és fölösleges elmagyarázni, hogy tanuljon és dolgozzon !
Mi lenne akkor a megoldás ?
jogszabályon p.csölni hülyeség, mert az a gond, hogy szarok a szabályok a témában. törvényjavaslatok, módosítások kellenek, ehhez pedig nem kell, hogy a jelenlegi jogszabályok keretein belül alkossunk valamit.
és nem azt kérdeztük, hogy te kiket akarsz összeültetni, hanem, hogy mi a TE megoldási javaslatod mit lehetne tenni, hogy a cigányok dolgozzanak és ne ítéljük el őket előre, hm?
14:45!!!
Macskacicó! Az én javaslatomat a 14:10-es hozzászólásban olvashatod. Utána az összeültetéses javaslatom jött.
És a TE becses javaslatod?
Beszélni nem elég róla.
Szóval van egy email cím: ciganykultura@gmail.com
Ezt még régebben csináltam. Ha valakinek van építő jellegű anyaga, ötlete, stb. ide küldje el, aztán csinálunk neki egy eoldalas weboldalt, ahová később bejelentkezés alapján lehet írni.
Ha összejön elég anyag, keresünk egy társadalmi szervezetet, aki foglalkozna az üggyel, és beterjesztjük. Persze ez hosszú idő, és sok vesződség, de meg lehetne próbálni. Van, aki benne lenne?
14:56-os vagyok, bocs, rosszul emlékeztem, tehát az email cím:
ciganykultura1234@gmail.com
Tehát ide írhattok nyugodtan. Csak én olvasom egyelőre. Ha valaki akar, miután írt valami értelmeset, megkapja a kódot, és olvashatja.
"ma 14:52"
majd a "gyűléseteken is Macskacicózni fogsz? szép lesz..
Miből gondolod, hogy 10 légből kapott ember megoldhatná az ország problémáját, amire már van egy tonna megoldás komoly szakemberektől?
Fel akarod találni a spanyolviaszt?
amúgy a 2. hozzászóló vagyok, leírtam mi a megoldás, nulla vérengzéssel.
Az ilyen "üljünk össze mi idegenek és jajjdeleklesen oldjuk meg" féle dolgokból pedig a legtöbbször semmi nem lesz. Tapasztalat.
talán lesz 1 vagy 2 ember akit valóban érdekel a téma, de túlságosan gyengék lezsnek öszsetartani az egész csapatot ahol mindenki másfele fog húzni.
Ha mindenki egyetért, akkor az egyoldalú lesz, hisz ha mindenki a 10 emberből egyetért, hogy van cigánybűnözés, és, hogy gond van velük agresszívek, akkor brutális dolgokat találnak ki hisz mind egyetértenek, hogy meg kell akadályozni őket. Ha viszont mindenki úgy gondolja, hogy a cigányok a szegény áldozatok, akkor jön majd az, hogy őket támogatni, pozitív diszkrimináció, stb.
Ha megoszlik a csapat véleményben, akkor pedig egymást marjátok ahogy azt szokás. Pl az akit már raboltak és vertek meg cigányok és tudja, hogy milyenek tudnak lenni, az nem fogja elviselni, hogy valaki áldozatként megítélje az egész cigányságot.
Hozzátok hasonlíthatnám az idézőjeles "állatvédőket" is, akik mindig eltökélik, hogy tesznek valamit, összeülnek, stb, azt a végén persze semmiből nem lesz semmi.
Rálátásotok nulla azt hiszem a dologra, mind emberi szempontból és mind szakmaiból. ... Macskacicó...
15:13!!!
Ha téged ez bánt, Macskacicó, akkor sajnálom. Én értelmes, és tenni akaró embereket várok oda. És látod, ugye! Ha már valaki tenni nem akar, legalább jól "beolvas" annak, aki tenni akar valamit. Ezért nem lehet ebben az országban boldogulni értelmes dolgokkal, csak ha agresszív vagy. Hát akkor további jó dühöngést, Neked!
Én fenntartom az ajánlatot mások számára.
hát hajrá, én nem csak dühöngök, leírtam a megoldásomat amit furcsamód még nem kommenteltél.
nos. tudod mit? eltárolom a kedvencek közé ezt a topicot, és mondjuk 2 hétig 1 hónapig visszajárok ide. legyél oly kedves, hogy ha jutottatok valamire, akkor itt megosztod velünk, már csak azért is,hogy megmondhassad, hogy igazad volt jó? nagyon-nagyon kíváncsi leszek!
Hurrá, legalább érdekel!
Ez már valami. De hadd mondjam el: iszony rosszindulatú ember vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!