Rajtam kívül van még olyan aki nem csak a pénz, hanem az itthoni állapotok miatt akar kitelepülni?
"Nem arról van szó hogy drága lenne, hanem arról hogy a fizetésemhez képest nem olcsó! "
Séf fiú te megint miről beszélsz? Még a mekiből is kirúgtak téged és segélyből élsz Ausztriában. A segélyhez képest pedig tényleg nem olcsó.
Sef fiunak (10esre valasz)
en 28 eve elek nyugaton (nem Europaban)soha nem ereztettek sem velem sem a ferjemmel hogy masodrendu allampolgarok lennenk. az az egyenen mulik hogy mennyire tud es akar beilleszkedni. en uj hazara igazi otthonra talaltam itt, orokke halas leszek az orszagnak hogy befogadott. soha nem mennek el innet , foleg nem Mo ra.
valasz a 29 es re sef fiunak.
Hat ahogy leirtad a dolgokat nem csodalom hogy nem erzed tul jol magad. mi a sajat hazunkban elunk (ez mar a 2.) amit mi is kolcsonnel vettunk , itt nem szokas tizen nyomorogni egy berlakasban. tisztessegesek a berek es aki dolgozik az normalisan meg is el belole. valoszinuleg valamit nem jol csinalsz ha cask ilyen eletre telik neked. ez viszont nem az orszag hibaja hanem a tied. az en unokaocsem 18 eve Ausztriaba jar at dolgozni, mubutorasztalos a szakmaja, nagyon jol keres annyira jol hogy a felesege 3 gyerekkel otthon van es most csereltek le a lakasukat egy csaladi hazra. Pedig o nem internetes szakember hanem nagyon jo szakmunkas. megbecsulik jol keres es tobb kollegaja is Magyar akik hasonloan elnek. lehet hogy nincs benned eleg kitartas igyekezet vagy valami mas. Ausztria egy nagyon jo orszag egy evet en is eltem ott, cask nem lehet linkeskedni, akkor megtalalhatod a szamitasodat rendesen.
Nyugodtan menj pl. Franciaországba.. rendkívül jó a közbiztonság https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q
De ez elmondható más nyugati országok nagyobb városairól is...:D:D
"Sot, eddig akarhova mentem az orszagon belul, sehol nem talalkoztam bunko, idegbeteg, masikat lenezo,kibeszelo,rosszindulatu emberrel. Erdekes, miert?"
Jársz BKV-val? Hallgasd a beszélgetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!