Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rajtam kívül van még olyan...

Rajtam kívül van még olyan aki nem csak a pénz, hanem az itthoni állapotok miatt akar kitelepülni?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, nálam már ez lassan fontosabb, mint hogy külföldön mennyivel többet lehet keresni. Elegem van az átlagmagyar mentalitásból, a sok bunkó, idegbeteg, másikat lenéző, kibeszélő emberből, aki még alád is tesz ahol tud. Elegem van, hogy a munkahelyen valami utolsó rabszolgának néznek és úgy is viselkednek az emberrel. Elegem van abból, hogy itt nem tudsz szinte senkivel bármilyen témáról beszélgetni anélkül, hogy előkerüljön a politika, a mocskolódás, gyűlölködés...
2015. jún. 30. 11:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

"Nem arról van szó hogy drága lenne, hanem arról hogy a fizetésemhez képest nem olcsó! "

Séf fiú te megint miről beszélsz? Még a mekiből is kirúgtak téged és segélyből élsz Ausztriában. A segélyhez képest pedig tényleg nem olcsó.

2015. júl. 1. 09:44
 42/47 anonim ***** válasza:
40%

Sef fiunak (10esre valasz)

en 28 eve elek nyugaton (nem Europaban)soha nem ereztettek sem velem sem a ferjemmel hogy masodrendu allampolgarok lennenk. az az egyenen mulik hogy mennyire tud es akar beilleszkedni. en uj hazara igazi otthonra talaltam itt, orokke halas leszek az orszagnak hogy befogadott. soha nem mennek el innet , foleg nem Mo ra.

2015. júl. 1. 13:16
 43/47 anonim ***** válasza:

valasz a 29 es re sef fiunak.

Hat ahogy leirtad a dolgokat nem csodalom hogy nem erzed tul jol magad. mi a sajat hazunkban elunk (ez mar a 2.) amit mi is kolcsonnel vettunk , itt nem szokas tizen nyomorogni egy berlakasban. tisztessegesek a berek es aki dolgozik az normalisan meg is el belole. valoszinuleg valamit nem jol csinalsz ha cask ilyen eletre telik neked. ez viszont nem az orszag hibaja hanem a tied. az en unokaocsem 18 eve Ausztriaba jar at dolgozni, mubutorasztalos a szakmaja, nagyon jol keres annyira jol hogy a felesege 3 gyerekkel otthon van es most csereltek le a lakasukat egy csaladi hazra. Pedig o nem internetes szakember hanem nagyon jo szakmunkas. megbecsulik jol keres es tobb kollegaja is Magyar akik hasonloan elnek. lehet hogy nincs benned eleg kitartas igyekezet vagy valami mas. Ausztria egy nagyon jo orszag egy evet en is eltem ott, cask nem lehet linkeskedni, akkor megtalalhatod a szamitasodat rendesen.

2015. júl. 1. 13:23
 44/47 anonim ***** válasza:
Évek óta Angliában élünk, egy kertes házban. A férjem amikor kiérkezett 1 hónapig keresett munkát mire alkalmazták, pár hét múlva leszerződtették. De nem mindenki ilyen szerencsés. A séf nevű felhasználó hozzászólásaival maximálisan egyetértek, jól látja a külföldi magyarok sorsát. Nyelvtudás híján - a diplomás is - alja munkát végez, ami nyilván lényegtelen, mert normális bért kap érte. Nagy többségük valóban sokadmagával lakik alja környékeken. Valóban Aldiban, Lidlben, ill. ehhez hasonló olcsó helyeken vásárolnak. Ha jó az angolod, és ügyesen beilleszkedsz, akkor is lengyelnek néznek. A szemedbe mosolyognak, a hátad mögött emigránsnak hívnak. Nem mindenki kedves, csak mosolyog ha rád néz, mert ez a szokás. Kövérek, koszosak, csúnyák, és iszonyú buták. A diplomás is ostoba. Szóval nincs olyan, hogy magyar mentalitás, vagy angol. Az emberek mindenhol ugyanolyanok. A bér az amiért érdemes változtatni. Németországban és Dániában is ugyanez a helyzet, 8 éve élnek rokonaim mindkét helyen, ugyanezek a problémák ott is. Házad, autód, pénzed lesz ha ambiciózus vagy, csak hazád nem. A menekültek Mo.-t ugródeszkának használják. Ott nem maradnak. Anglia, Németo., Svédo., stb. a cél, és máris iszonyú sokan vannak az indiai, pakisztáni, stb. bevándorlók, akik valljuk be jogosan veszik vissza ami nekik jár.
2015. júl. 4. 11:46
 45/47 anonim válasza:

Nyugodtan menj pl. Franciaországba.. rendkívül jó a közbiztonság https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q

De ez elmondható más nyugati országok nagyobb városairól is...:D:D

2015. júl. 16. 20:46
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

"Sot, eddig akarhova mentem az orszagon belul, sehol nem talalkoztam bunko, idegbeteg, masikat lenezo,kibeszelo,rosszindulatu emberrel. Erdekes, miert?"

Jársz BKV-val? Hallgasd a beszélgetéseket.

2015. júl. 17. 12:26
 47/47 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.
2015. júl. 27. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!