Elég a 175km-es kerítés a déli határon?
Figyelt kérdés
Én ha ilyen migráns lennék, és felépült már a kerítés, akkor kicsit balra venném az irányt, átmennék a szerb-horvát határon és utána horvát-magyar határon, és lám, megint csak hozzánk, rajtunk keresztül jönnek mennek. Szerintem Szlovéniáig kellene építeni.2015. jún. 18. 08:36
11/15 anonim válasza:
A kerítés arra jó, hogy valakinek azt fel kell építeni. Nem csodálkoznék, ha Orbán veje kapná a bizniszt.
12/15 anonim válasza:
Lehet haszna, de akkor rendesen őrizni is kéne fegyveres határőrökkel vagy katonákkal.
De legfőképp az EU hozzáállásán kéne változtatni és megszüntetni a menedékkérelmet, a már itt lévőket pedig kitoloncolni. Van legális útja is az EU-ban való letelepedésnek, lehet próbálkozni azzal.
13/15 anonim válasza:
Ez a tipikus magyar kishitűség. Miért ne oldaná meg a helyzetet? De igenis megoldja.
14/15 Shai-Hulud válasza:
"Miért ne oldaná meg a helyzetet? "
Azért, mert a világon sehol máshol sem oldotta meg.
15/15 anonim válasza:
Előző: azért én tudok egy pár helyet, ahol jelentősen javult a helyzet a kerítés után. Olvass utána egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!