Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elég a 175km-es kerítés a...

Elég a 175km-es kerítés a déli határon?

Figyelt kérdés
Én ha ilyen migráns lennék, és felépült már a kerítés, akkor kicsit balra venném az irányt, átmennék a szerb-horvát határon és utána horvát-magyar határon, és lám, megint csak hozzánk, rajtunk keresztül jönnek mennek. Szerintem Szlovéniáig kellene építeni.
2015. jún. 18. 08:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
A kerítés arra jó, hogy valakinek azt fel kell építeni. Nem csodálkoznék, ha Orbán veje kapná a bizniszt.
2015. jún. 18. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet haszna, de akkor rendesen őrizni is kéne fegyveres határőrökkel vagy katonákkal.

De legfőképp az EU hozzáállásán kéne változtatni és megszüntetni a menedékkérelmet, a már itt lévőket pedig kitoloncolni. Van legális útja is az EU-ban való letelepedésnek, lehet próbálkozni azzal.

2015. jún. 18. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a tipikus magyar kishitűség. Miért ne oldaná meg a helyzetet? De igenis megoldja.
2015. jún. 19. 11:28
 14/15 Shai-Hulud ***** válasza:

"Miért ne oldaná meg a helyzetet? "

Azért, mert a világon sehol máshol sem oldotta meg.

2015. jún. 19. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző: azért én tudok egy pár helyet, ahol jelentősen javult a helyzet a kerítés után. Olvass utána egy kicsit!
2015. jún. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!