Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elég a 175km-es kerítés a...

Elég a 175km-es kerítés a déli határon?

Figyelt kérdés
Én ha ilyen migráns lennék, és felépült már a kerítés, akkor kicsit balra venném az irányt, átmennék a szerb-horvát határon és utána horvát-magyar határon, és lám, megint csak hozzánk, rajtunk keresztül jönnek mennek. Szerintem Szlovéniáig kellene építeni.
2015. jún. 18. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg sehol se kéne vaskerítés, csak pazarlás, átmegyek a másik ország határán vagy egy hármas határon, azt ennyi. Akkor meg egész Magyarországot körbe kéne venni... a kormánynak gondolkodni kéne.
2015. jún. 18. 08:41
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem csak a déli határon kellene, hanem Román és az ukrán határon is. Onnan jönnek át ugyanis, akik itt telepednek le.

A kerítés csak Orbán haverjainak hoz hasznot. Borítékolni lehet, hogy Orbán papa szállítja majd az anyagot, építeni pedig a felcsúti Polgármester vőjelöltje, Pákh úr cége fogja.

2015. jún. 18. 08:49
 3/15 Shai-Hulud ***** válasza:
57%

Szerintem is jobb lenne, ha az egész országot körbekerítenénk.

Nehogy bejöjjön valami kultúra, mert az nem fogja tiszteletben tartani a mi kultúránkat.

Meg aztán nem lenne jó, ha valaki elfoglalná annak a 600 ezer magyarnak a munkahelyét, akik Nyugat-Európában dolgoznak.

2015. jún. 18. 08:55
 4/15 Shai-Hulud ***** válasza:
93%

Ja, és a végén még valaki tényleg hozna egy épeszű miniszterelnököt. Jobb az ilyet megelőzni!

[link]

2015. jún. 18. 08:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A határőrség felfejlesztése nélkül a kerítés is csak viccnek jó...
2015. jún. 18. 09:58
 6/15 anonim ***** válasza:

'Szerintem is jobb lenne, ha az egész országot körbekerítenénk.'

És mi lenne azokkal, akik ki akarnak menni?

2015. jún. 18. 10:02
 7/15 Alex Fly ***** válasza:
50%
Nem elég. Sok.
2015. jún. 18. 10:06
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Az egész egy vicc! De jó sokba fog kerülni. Mennyire akadályozza meg a betörőt egy kerítés a ház körül, hogy betörjön? A válasz azt hiszem egyértelmű!

Ez az egész parasztvakítás pontosan ugyan azoknak a gyengeelméjűeknek szól, akik képesek voltak egy program nélküli pártra szavazni, akik bekajálták a rezsi csökkentést és sorolhatnám még.

Semmit sem old meg. Az egész migrációs mizériát fékezni csakis egy közös mediterrán és balkáni államokat is magába foglaló akcióval lehetne kezelni amiből a brüsszeli balfékeket szépen ki lehetne és ki is kell hagyni. Közös akcióterv ezekkel az országokkal minimális menekült kvóták fenntartásával. Brüsszelt meg elhajtani.

2015. jún. 18. 10:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Keresztbe vagy hosszába?
2015. jún. 18. 10:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez csak egy politikai látszatintézkedés, nem old meg semmit.

2. Valaki hatalmas pénzt fog ebből kaszálni.

Ha igazi kerítést akarunk építeni, akkor ennél komolyabb kell.

2015. jún. 18. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!