Egyeseknek mi a baja a déli országhatárra épülő 4 méter magas kerítéssel?
Nekem csak úgy bevillant egy, alig 25 évvel ezelőtti állapot, amikor szintén egy ilyesféle fal húzódott a határon. Igaz, ott volt aknazár meg hasonló is - talán hallottál róla, Vasfüggönynek hívják. Talán az is rémlik, hogy egy kemény diktatúra eredménye volt. Állítólag azért, hogy kinn tartsa az "ellenségeket" gyakorlatilag meg azért, hogy benn tartsa a "barátokat".
És mintha, mintha azért épülne a fal, hogy kinn tartsa az ellenségeket. Nekem ez valahonnan félelmetesen ismerős...
A déli határokat lezárják, hát majd jönnek keletről meg nyugatról...
Hány diploma kellett ennek a megtervezéséhez ? :D:D:D
Az,hogy demagog f...ok!
Az afrikabo menekulte 80% -a irni olvasni sem tud,nincs szakmajuk, nem beszelik a nyelvet sem!
Erdekes modon egyikuk sem a gazdag muzulman testverekhez menekul/Qtar,
Szaud-arabia
Emiratusok,sajnos mind ide a hitetlenekhez jonnek segitsegert!
Nekem momentán semmi, sőt támogatom. A bevándorlóimádó liberálisok meg olvassanak utána mi megy jelenleg ebben a percben a belga-francia határon egy kikötőben. Ahol az illegálisok fosztogatják a kamionokat és egy lengyel kamionsofőrt ráadásul még meg is öltek. Persze ők csak menekültek. Egyből az emberi jogaikkal jönnek, persze a kötelességeikről elfelejtkeztek.
Mellesleg amúgy a Hadrianus fala, illetve a Kínai nagy fal nevű építmények is e célból épültek. Izrael is így tartja távol a terroristákat, meg az afrikai bevándorlók tömegeit. Pár éve oda is csőstül ömlöttek. Egy izraeli ismerősöm mesélte, hogy a Tel-Avivi buszpályaudvaron tanyáztak, cigi kérés ürügyén támadtak meg embereket, egy nőt megerőszakoltak, aztán kijött a hadsereg és az emberi jogaid nem léteztek többé.
Sajnos a fal őrség, illetve az őrségnek adott különleges jogkrörök nélkül csak félmegoldás. Én az Izraeli példát mondanám. Oda már nem akarnak bemenni, mert tudják hogy verés és kiutasítás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!