Miért ilyen rossz kerítést építenek a határra?
Gyakorlatilag, egy kicsit felturbózott vadháló lesz az egész.
Sokat nem fog érni, mert azok, akik ellen készül, egész ügyesen másznak.
Viszont, hogyha betonelemből készült falat építenének, és nem 3 hanem 4 méterre, illetve vezetnének gyengébb áramot (nem halált okozót) is bele, az sokkal többet érne.
Ilyesmire gondolok:
A vasfüggöny jó példa volt arra hogy az ország megrokkan egy ilyen fent tartásába amiről beszélsz :/....
Ha esetleg azok az országok is fizetnének akik csak a védelmet élveznék amit a mi költségünkből kapnak akkor megérné-
Megjegyzendő hogy SEMMIT NEM ÉRNE, mindegy mit húzol fel.
A Fal már a kínaiaknak se jött be, az oroszok is belebuktak, az amerikaiak már fel sem húzzák mostanság a mexikói határra, mert TÖK ÉRTELMETLEN. Aki jönni akar, az jönni fog, mert onnan meg lövik.
Az egyetlenamit befolyásolhatsz mennyire legyen korrupt a határőr. Minél kisebb a fal, annál kevésbé lesz korrupt.
Én azt nem értem, hogy miért nem raknak a tetejére ilyen lézerágyús járőrrobotokat éjjellátóval.
Na, azok már rendesen kemények lennének.
én csillagrombolókat állítanék
olcsóbban kijönne
ugyan már, nem kell elaprózni!
automata géppuskák mozgásérzékelővel és hőkeresős rakéták.
egy légy se jut ár élve. :D
'ugyan már, nem kell elaprózni!
automata géppuskák mozgásérzékelővel és hőkeresős rakéták.'
És gondolod, hogy a magyar költségvetésből ezt meg tudnák finanszírozni?
# 8
te sem hallottál még az iróniáról meg a szarkazmusról, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!