A magyar politika mindig is rossz irányban haladt?
Ha én politikus lennék, akkor most alakítanék egy pártot, aminek az ideológiája liberális konzervativizmus, gazdasági liberalizmus, antikommunizmus, antifasizmus, antirasszizmus és jobboldali liberalizmus. Én ezt a pártot létre hoznám, de ahhoz sok pénz kell, sok ember kell és sokat kell kampányolni. Ez a párt nem támogatná a háborút és nem támogatná az baloldali demokráciát. Ez a párt támogatná a jobboldali demokráciát, nem lenne oroszbarát és nem lenne korrupt. Ez a párt nem hasonlítana a Jobbikra, a Fideszre, az MDF-re, az MSZP-re, a Fodor Gábor féle liberális pártra, a Gyurcsány féle Demokratikus Koalícióra, a Bajnai féle Együtt-re, az LMP-re, a PM-re, a MIÉP-re, a Munkáspártra és a többi pártra.
Akik tudják hogy a magyar politika miért rossz irányban haladt, nyugodtan elmondhatják a válaszokat és a véleményt a kérdésemre.
Ezt én nem provokációnak szánom, nem trollkodásnak, nem hülyeségnek és nem hazugságnak szánom a kérdésemet.
Nem támogatja se a bal, se a jobboldali demokráciát?
Ebből a kérdésből nekem csak annyi jött le, hogy egyik mai pártra sem hasonlít. Ha pártot szeretnél alakítani, előbb azt is írd le, hogy konkrétan mit akar, és hogyan.
globalizáció van
lehet elszigetelődni a világtól
észak-korea milyen minőségi életet biztosít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!