Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kell tartani attól hogy...

Nem kell tartani attól hogy szépen elfogy a magyar népesség? Leszünk először 9millióan, majd 8millióan stb. stb?

Figyelt kérdés
Minden évben egy kisebb városnyi magyarral csökken a lélekszám az országban. És annyira elöregszik a népesség, hogy nem lesz annyi munkaképes aki megtermelje a nyugdíjat. Evvel miért nem törődik a kormány?

2015. máj. 27. 10:59
 141/154 anonim ***** válasza:

136-os! Bogár LászlóGlobális (ir)reálbérek

[link]

2015. máj. 27. 17:25
 142/154 The Vault Dweller ***** válasza:
87%

Jaaaa, hogy Bogár! :D

Aki szerint 3 millió embert nem lehet megmenteni Magyarországon, hagyni kell őket leszakadni? Arra a Bogárra gondolsz?

2015. máj. 27. 17:25
 143/154 anonim ***** válasza:
Értő olvasás. 10%-nál van a 90%. Azért a felső 10%-ba már nem olyan nehéz bekerülni, a magyar középosztály jó része is benne van.
2015. máj. 27. 17:28
 144/154 anonim ***** válasza:
75%
140-es The Vault Dweller! Te az 50 %-oddal jobban mellélőttél, mint én a 90 %-ommal! De! Szóban elmondta, hogy a tendencia a 99 %-hoz közelít! Márpedig nagy az esély arra, hogy ez hamarosan bekövetkezik! Ne a százalékon rugózzál, hanem azon az abszurdon, hogy ez van a világban, és mi ezt fenntartjuk azzal, hogy elismerjük a jogukat ahhoz, hogy így kizsákmányolják a világ lakosságát! Fenntartod a globális magánpénzhatalom rendszerét azzal, hogy körömszakadtig véded a rendszerüket!
2015. máj. 27. 17:32
 145/154 anonim ***** válasza:
75%
142-es The Vault Dweller! Félreértetted! Azt a réteget nem lehet megmenteni, amelyik a kisebbséghez tartozik! Mentsd meg te őket! :D te biztosan adakozóbb vagy! :D
2015. máj. 27. 17:34
 146/154 anonim ***** válasza:
77%
Annyi a bibi, hogy az 50% a népesség 1%-ára vonatkozik, a 90% meg a 10%-ára, ami 700 millió ember. Ebben, ahogy írtam a magyar középosztály jó része is benne van. Egyébként ő is ugyanazt a credit suisse-es tanulmányt dolgozta fel és véleményezte, amit linkeltem, nincs benne semmi meglepő.
2015. máj. 27. 17:37
 147/154 The Vault Dweller ***** válasza:
63%

Jó, szóban elmondta, csak az a baj, hogy semmilyen forrást nem tud hozzá adni, ezt csak ő beböfögte, te meg elhitted.

A credit suisse legalább képes felmutatni egy kutatást, hogy hogyan jutott erre az eredményre. Bogár könnyen mond 99%-ot, hiszen tudja, hogy a közönsége (te) annyira hülye, hogy ez lazán elhiszi.

Szóval szerinted az a 3 millió menthetetlen? Ezt az állítást mire alapozod?

2015. máj. 27. 17:39
 148/154 The Vault Dweller ***** válasza:
63%

"Annyi a bibi, hogy az 50% a népesség 1%-ára vonatkozik, a 90% meg a 10%-ára, ami 700 millió ember. Ebben, ahogy írtam a magyar középosztály jó része is benne van. Egyébként ő is ugyanazt a credit suisse-es tanulmányt dolgozta fel és véleményezte, amit linkeltem, nincs benne semmi meglepő."

Bizony. Szerintem a srácnak problémája van a számokkal.

Egyébként az a felső 10% meg annyira nem a globális pénzügyi elit, hogy 25000 dolláros éves jövedelemmel már benne vagy a felső 10%-ban.

Ergo én is benne vagyok, szóval valahogy a globális pénzhatalom haszonélvezője lettem. :D

Ha én ezt a gyárban elmesélem. :D

2015. máj. 27. 17:48
 149/154 anonim ***** válasza:
147-es The Vault Dweller! Láttál te már putrit? Mármint olyan falut, ahol a fél falu putri? Ha 500 évig nem bírtak asszimilálódni, akkor szerinted mikor fognak? Nos, ez az a leszakadó réteg, ami kitesz 3 milliót! Írj nekik egy felzárkózó programot, oszt te leszel a favorit, aki feltalálta a spanyol viaszt!
2015. máj. 27. 17:52
 150/154 anonim ***** válasza:
87%

Áh, neki nagyjából mindennel problémája van, ahogy elnézem:D

Most akkor a magyar leszakadt rétegeket nem lehet felzárkóztatni, de az afrikai törzseket meg a brazil favellák lakóit hozzuk fel európai színvonalra?

Eddig azt hittem az év legnagyobb hülyesége a magyar bevándorlási pánik lesz, de a 47%-os fölényesen előzött.

2015. máj. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!