Jobban éreznéd magad Magyarorszagon, ha nem lennenek romak?
Nem,én a magyarban sem "bízok"
Csak a zsidók?
Igen. Rasszizmus, nem rasszizmus, én kényelmetlenül érzem magam, ha egy sötét bőrű ember van a közelemben. Fehér vagyok, és a fehérek társaságát szeretem.
Ez nem azt jelenti, hogy a fehérek mind csupa jó emberek, hanem azt, hogy bennem van az a bizonyos ösztön, hogy ami nem hasonlít rám, abban nem bízom.
Szóval inkább élnék egy olyan országban, ahol nem ugrik össze a gyomrom minden alkalommal, amikor egy cigány ér a közelembe, és ennek a népességkeverésnek semmi értelmét nem látom, hacsak nem az, hogy az ember ne érezze magát biztonságban a saját országában.
Elhiszem, hogy sok a becsületes cigány, de én akkor is a saját népemet látom szívesen.
én nem félek se a kínaitól, se a négertől (tőlük tartok, de ne mfélek, egyszer se volt még négerrel konfliktusom), arabtól se félek, stb..)
csak a cigánytól. a külső sem azért zavar rajtuk mert olyanok, a külsejük számomra figyelmeztetés, pawlov kutyája effektus.
ez egyértelmű
persze hogy jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!