Lesz Magyarországon valaha is euro? Milyen előnyei lennének ha bevezetnék az eurót?
Kétlem, hogy lesz eurónk.
Előnye annyi lenne, hogy a fizetésem úgy kaphatnám apróban, és be tudom csukni a pénztárcát.
nem kéne pénzt váltani mikor átmész egy szintén euróövezetes országba.
ezen kívül?semmi.
"Előnye annyi lenne, hogy a fizetésem úgy kaphatnám apróban, és be tudom csukni a pénztárcát."
Ha fémpénzt kapsz, az sokkal több helyet foglal, mint a papírpénz. Tapasztalat. :)
"Kétlem, hogy lesz eurónk.
Előnye annyi lenne, hogy a fizetésem úgy kaphatnám apróban, és be tudom csukni a pénztárcát."
:)))))
ez jó!! nekem is mindig szól a bank hogy vásároljak már mert nem fér el a bankkártyán a pénz:) bezzeg ha euró lenne.. :)))
Milyen előnyei lennének ha bevezetnék az eurót?
-Portugália
-Görögország
-Spanyolország
Soroljam még?
Az Euro már be van vezetve. Csak a forintot nem vezették még ki. Mondj valamit, amit ma Magyarországon nem lehet Euroért megkapni!
Egyébként semmilyen haszna nem lenne, jelen állapotában ingatagabb mint a forint.
18:59
Ja ezt én is olvastam, hogy még nem vezették ki, de fizethetsz bárhol. Amúgy nem tudom honnan van már az infó, de a forntot is külföldön állítják elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!