Mi történne, ha tegyük fel holnaptól Magyarországon bevezetnék az euro-t?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 00:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem euróval kéne fizetünk a boltban.
3/10 anonim válasza:
Én átéltem annak idején Ausztriában a Schilling-Euró átállást. Az emberek lassan szoktak át az euróra és visszasírták a régi pénzüket, főleg az idősebbek. Vannak olyanok akik a mai napig átszámolják még schillingre az árakat. Magyarországon is hasonló történne, de Magyarország egy darabig várni fog erre, mert a gazdasága nem indokolja az euró bevezetését, másrészről az euró is gyengélkedik mostanában, úgyhogy ne kapkodjuk el ezt az euró-bevezetést annyira!
4/10 anonim válasza:
Huhúúú, akkora államcsőd, mint ide Lacháza! =D
5/10 anonim válasza:
Hmmmmm... a legtöbb ember az életben nem látná kezében az 500 Eurós bankjegyet, de szép is lenne...
6/10 anonim válasza:
Egyik napról a másikra nem válthatnának úgyse, már elkezdték a forint kivonását, eltűnt a fillér, az 1-2Ft-os érme, majd a többivel is ez lesz, ha rászánják magukat. Lennének, akik nehezen szoknák meg, ez tény, de meg lehet szokni, én évek óta járok külföldre, euróval fizetek, nincs vele semmi gondom.
8/10 anonim válasza:
Akkor semmi eszköze nem maradna már az MNB-nek arra, hogy erősítse a gazdaságot a monetáris politika által. Pl. nem tudná gyengíteni az árfolyamot ha a gazdaság úgy kívánná -lásd most túl erős a forint, a kívánatos szint 270-290 között van valahol
9/10 Bocipók válasza:
Olyan árfolyamon váltanák át a számládon lévő forintot a bankok, amin nyilván jól keresnének, te meg megszívnád......megint....
10/10 anonim válasza:
Küldök egy linket, amiből leszűrhető, hogy mikor lehet az a "holnap": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!