Tudtad, hogy az erdélyi magyarok nem románok?
Magyarul is? beszélő román állampolgárok... háháhááháhá
Tehát nem vagyok teljes értékű magyar, mert van egy román állampolgárságom?
Tudtam. Én is angol vagyok annak ellenére, hogy Magyaroszágon születtem és élek. Hiába van más írva a térképekre és az irataimba.
Ha itt élnétek, akkor nem biztos, hogy ennyire büszkék lennétek a nagy magyarságotokra. Rózsaszín ködben éltek és idealizáltok egy országot, melyben talán még soha nem is jártatok. Mint itthon a sok anime fan Japánt.
És itthon sem könnyű magyarnak lenni. Sőt, már többször gondolkodtam azon, hogy határontúlra költözök. Akkor lenne ösztöndíjam, iskolakezdési támogatásom, nem kéne annyit várnom sok vizsgálatra és a vonat is ingyen lenne (kalaúz rokonom mondta). Sőt, még nyugdíjam is lenne. A magyar kormány elintézné annak érdekében, hogy megvegye a szavazatomat. Még buszt is biztosítana, hogy hazajöjjek szavazni. Itthon csak adót, megalázó fizetést és közmunkát kap az ember. Nyugdíjról pedig már nem is álmodok.
"Tehát nem vagyok teljes értékű magyar, mert van egy román állampolgárságom?"
Magyarnak hivatalosan is magyar vagy,mert kell a fityisznek a szavazatod. Teljesértékű majd akkor leszel, ha itt élsz és a saját bőrödön viseled a szavazatod következményeit.
"Magyarnak hivatalosan is magyar vagy,mert kell a fityisznek a szavazatod. Teljes értékű majd akkor leszel, ha itt élsz és a saját bőrödön viseled a szavazatod következményeit."
Egy széthúzó nemzetzülesztő anyországi fasz#kalap véleményét halhattuk. Persze már, a szavazat tesz teljes értékűvé, meg a keresztanyád pi#csája.
"Egy széthúzó nemzetzülesztő anyországi fasz#kalap véleményét halhattuk. Persze már, a szavazat tesz teljes értékűvé, meg a keresztanyád pi#csája."
Tipikus liberálnyik az ilyen bohóc, kár mellre szívnod.
(Holott pont az ilyenek állnak ki legjobban a bevándorlás, bevándorlók mellett, ez az érdekes az egészben.)
" Sőt, már többször gondolkodtam azon, hogy határontúlra költözök. Akkor lenne ösztöndíjam, iskolakezdési támogatásom, nem kéne annyit várnom sok vizsgálatra és a vonat is ingyen lenne (kalaúz rokonom mondta). Sőt, még nyugdíjam is lenne. A magyar kormány elintézné annak érdekében, hogy megvegye a"
Hát akkor miért nem költöztél már oda "élvezni" a dolgot és felvenni a sok "kedvezményt"?
Vagy talán hazudozol mélyliberális szokás szerint?
Csak akkor nem kellene a bevándorlásért sem ácsingóznotok, amikor a magadfajták 23 millió románnal uszultak már akkor is!
Aztamindenit, de bunkók vagytok.
Az angol gyarmatokon élők most is angolok, és mindenki teljesen normálisan áll ehez.
De nem is baj, inkább legyek román , mintsem olyanok akik lerománoznak:)
"Egy széthúzó nemzetzülesztő anyországi fasz#kalap véleményét halhattuk. Persze már, a szavazat tesz teljes értékűvé, meg a keresztanyád pi#csája."
Tévedtem. Tényleg igazi magyar vagy, mivel szöveget értelmezni te sem tudsz. Hazánkban ezt nem egy kompetencia teszt bizonyítja.
Nem azt mondtam, hogy a szavazat miatt vagy magyar, hanem a szavazatod miatt adta meg a fidesz az állampolgárságot. Nem azért, mert annyira hazafi, egy nemzetben gondolkodó. Hiába hiszitek azt. Azt sem írtam, hogy a szavazat tesz teljesértékűvé. Viszont, ha már valaki beleszavaz egy másik ország életébe, akkor legalább viselje annak következményet.
"(Holott pont az ilyenek állnak ki legjobban a bevándorlás, bevándorlók mellett, ez az érdekes az egészben.)"
Mondtam ezt akár egy szóval is? A végén még azt is kitalálod, hogy zsidó vagyok. A hozzád hasonlóktól kitelik.
"Hát akkor miért nem költöztél már oda "élvezni" a dolgot és felvenni a sok "kedvezményt"?"
Mert inkább máshova költözök ki. Szerinted csak kitaláltam ezeket? Aki nem világtalan és tud olvasni, az láthatja pl., hogy most fog kórház épülni Erdélyben. Az orvosi ellátásról és az iskoláról is volt cikk. Esküszöm fütyülnék ezekre, ha itthon minden rendben lenne e téren.
"Vagy talán hazudozol mélyliberális szokás szerint?"
Azt sem tudod, mit jelent ez a szó. Divatjobber szokás szerint.
"Csak akkor nem kellene a bevándorlásért sem ácsingóznotok, amikor a magadfajták 23 millió románnal uszultak már akkor is!"
Nem ácsingózok a bevándorlásért. Inkább az ilyen észlények kivándorlásáért.
"De nem is baj, inkább legyek román , mintsem olyanok akik lerománoznak:)"
Hivatalosan mindenképpen az vagy. Sajnálom, hogy ezt nem lehet felfogni. Ettől még vallhatod magad magyarnak. De ha van magyar állampolgárságod is, akkor már mindkettőnek. Ez nem bunkóság, hanem tény. Ügyintézésnél, utazásnál, stb. a hivatos okmányok számítanak, nem az hogy az ember minek vallja magát. Tudtommal olyan ország, hogy Erdély, az nincs.
"Az angol gyarmatokon élők most is angolok, és mindenki teljesen normálisan áll ehez."
Ilyen földrajz tudással nem is csodálom, hogy nem érted miről beszéltem.
"Mert inkább máshova költözök ki."
Persze, hogy máshová, mert csak a szátok jár, mert annyival talán még az olyanok is tisztában vannak mint te, hogy nincs aranyéletük az ottani magyaroknak.
"Azt sem tudod, mit jelent ez a szó. Divatjobber szokás szerint."
De te sem mi az a "divatjobber" :D Egyébként mindenki tudja nagyon jól mit jelent itthoni értelmezés szerint, szóval ez az "azt sem tudod mit jelent" már egy ovis terelés.
"Nem ácsingózok a bevándorlásért. Inkább az ilyen észlények kivándorlásáért."
Pedig most a hobbiliberál körökben az a divat. :D
Szóval akkor mi is a hivatalos álláspont, vagy nem tartotok már a "23 millió romántól"?
Vagy azoktól még mindig, de mindenki más oké? :)
"Viszont, ha már valaki beleszavaz egy másik ország életébe, akkor legalább viselje annak következményet."
Gondolom ez a külföldi munkavállalókra is érted, vagy akkor mélyen hallgatsz?
Egyébként jöhetsz azzal, hogy az szavazzon aki itt él csak az szavazhat, de akár adófizetéshez is kötheted, csak akkor országon belül is a szavazatra jogosultak pl. fele is egyből elvesztené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!