Magyarok, románok, erdélyi magyarok, hogy is van ez, ki utál kit és ki néz le kit, hogy van a rangsor?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 14:07
2/6 anonim válasza:
Román lenézi mindkettőt, az erdélyi román csak a magyart, a magyar meg csak a románt.
4/6 anonim válasza:
Erdélyi magyarok senkit ( én is az vagyok ).
A románok mindenkit ( minket azért, mert nem románnak tartjuk magunkat, bár elég sokan asszimilálódnak hozzájuk, ill. a magyarokat mert Erdélyt akarják ).
A magyarok a románokat mert elvették Erdélyt, és sokan minket, mert elfelejtik, trianont, meg hogy mi is magyarok vagyunk, illetve sokak szerint mi semmit nem teszünk Mo-ért ( illetve hogy vissza csatlakozzunk ).
5/6 anonim válasza:
4# vagyok, javítok:
Sok erdélyi magyar utálja a románokat.
6/6 anonim válasza:
Nem bántásképp, de volt néhány erdélyi kollegám, aki szó szerint mindenhez értett valamennyire, de egy szakmája sem volt amit valóban meg is tanult volna. Alapvetően úgy érezte az ember, hogy ő most képzettebbnek, rátermettebbnek tartja magát, de amikor a tényleges munkára pl. glettelés került a sor, burult a bili, mert amit ő egyszerű dolognak vélt az kiderült, hogy nem elég ellesni. Tiszta hurka lett, vastag és le is csattogott - egy új vakolatról... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!