Mit gondoltok Tomcatről, azaz Polgár Tamásról, a Tolvajkergetők vezetőjéről?
Mégis min röhögtél?
Hogy elkapnak egy tolvajt?
Vagy hogy másikat megvertek?
Te se vagy 100-as, legalább ne ilyet írnál, hogy "röhögni".....
Gusztustalan patkány..
Direkt kitesznek csalinak rosszul lezárva egy százezres bringát hogy aztán kínozhassák azt aki ellopja. Jó hogy nem egy pénztárcát hagynak a körúton.
Azt bírom amikor odamegy a tolvajhoz és azt mondja hogy "akkor most ismertetném a jogaidat". Mégis ki a f..sznak képzeli ez magát? Nem vették fel rendőrnek se és itt éli ki magát?
En akkor kezdtem el kovetni a tevekenyseget, amikor elinditott a tomcatpolo.hu-t, es ott blogot kezdett irni.
Nagyon szimpatikus volt amit a kutyazasrol irt, es az elejen abszolut egyetertettem vele. Sokan nem emlekeznek ra, de kiment pl. bohocruhaban a nacigyulesre provokalni.
Aztan elkezdett a dolog megfordulni, hirtelen jott a zsidozas, a nemzetkozi osszeeskuves, a bombagyar-sztori, az egyre szelsosegesebbe valas.
Utana egy idore eltunt, jott a tolvajkergetok, es biztos voltam benne hogy emiatt is bortonbe fog kerulni.
Egyszeruen egy szelsosegesen gondolkodo, valamilyen komoly psziches problemaval rendelkezo ember.
"Hiszen senki nem akar börtönbe kerülni".
valahogy én nem félek tőle. Tán mert nem szokásom biciklit, meg egyebeket lopni?
Bírom, ahogy itt egyesek a bűnözőket pátyolgatják.
# 20
Tipikus Tomcat-fanboy duma: aki nem támogatja amit csinálnak az pátyolgatja a bűnözőket. Nem erről van szó.
Azt kéne megérteni hogy vannak törvények és van rendfenntartó szerv, és te mint civil nem teheted meg hogy más embereket veréssel meg más szadizással büntess. A rendőrség és a bíróság feladata az hogy betartassa a törvényt és szankcionálja a kihágásokat. Sajnos nincs kapacitás arra, hogy minden kis biciklitolvajjal foglalkozzanak, de ez még mindig nem jelenti azt hogy te önjelölt igazságosztó lehetsz. Megnéztem pár videójukat, és tényleg szinte direkt lopatták el a bicikliket, annyira gyengén lekötve voltak kitéve ezek a komoly vasak. Kb annyi volt a céljuk hogy szadizhassanak. Meg volt hogy valakinek a képébe lőtt gázpisztollyal, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!